İrem Derici, listelerin zirvesinde!

Başarılı sanatçı İrem Derici, yeni şarkısı ‘Senin Hastan’ ile, müzik listelerinin zirvesine yerleşti!

MAGAZİN 04.12.2020, 14:53 04.12.2020, 16:10
İrem Derici, listelerin zirvesinde!

Yaptığı her hareketle olay olan ve şarkılarıyla dinleyicisini mest eden sevilen sanatçı İrem Derici, iki şarkılık Maxi Single projesi 'Senin Hastan şarkısını, 2 hafta önce yayına sokmuştu. Renkli kişiliğiyle de çok beğenilen ve geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanıp hayranlarını üzen İrem Derici, iyileştiğini duyurunca da rahat bir nefes alınmıştı. 


 

3 veri şirketi, ‘Senin Hastan’ şarkısının zirvede olduğunu duyurdu


Tam da bunun üstüne Derici’ye moral olacak bir gelişme yaşandı. ‘Senin Hastan’ şarkısı,  3 veri şirketinden çıkan verilere göre, daha ikinci haftasında listelerin zirvesine ulaştı!
Ulusal, yerel ve bölgesel Radyo kanalları ile TV müzik kanallarının en çok yayınladığı şarkı olan ‘Senin Hastan’; RTV Takip, RadyoTv Metre ve Telif Metre sonuçlarına göre, haftanın en çok dinlenen şarkısı oldu!


Derici’nin ‘Senin Hastan’ şarkısı için çektiği klip de, geçtiğimiz haftalarda olay olmuştu. RTÜK tarafından uyarılan Derici, açık sahneler gerekçesiyle kurumdan uyarı almıştı. Ayrıca "Senin Hastan" klibi,  yüklendiğinden kısa süre sonra ‘YouTube Trend Videolar Listesi’ nde ilk sıralara yerleşmişti…
 

Yorumlar (0)