İrem Derici Cem Belevi’ye sosyal medyadan gönderme yaptı

Cem Belevi’nin İrem Derici’yi aldatması sonrasında ilişkilerini bitirme kararı almıştı. Sosyal medya üzerinde ayrılık haberiyle gündeme gelen ünlü şarkıcı İrem Derici, eski sevgilisine yaptığı konserinden gönderme yaptı.

MAGAZİN 12.05.2022, 17:18 13.05.2022, 09:23
İrem Derici Cem Belevi’ye sosyal medyadan gönderme yaptı

Cem Belevi tarafından ikinci defa aldatıldığı eski sevgili için konserinde söylediği 'çeyrek popçu' ifadesi sosyal medya üzerinde çok konuşuldu. İrem Derici kendisini aldatan eski sevgilisine devamlı olarak göndermelerde bulunuyor durmak bilmiyor.

Çiftin ayrılma sebebi olarak aldatılma iddiası ortaya atılmıştı. Bu olayın üzerine Cem Belevi "Biliyorsunuz ben aşk şarkıları besteleyen bir kişiyim. Hisleriyle ve duygularıyla davranışlarını sergileyen, insan gibi sevgisini yaşayan bir kişiyim. Asla bu tarz kelimeleri şahsıma kabul etmiyorum, aldatılma diye bir şey yok..." ifadeleri karşısında İrem Derici, çok fazla sinirlenmişti.

Eski sevgilisine siniri bir türlü geçmeyen İrem Derici, en son olarak sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yayınladığı bir konser videosuyla Cem Belevi’ ye gönderme yaptı.

Sosyal medya hesabından görme yaptı

Ünlü şarkıcı İrem Derici kahkahayla şeklinde bir not yazarak yayınladığı gönderide, 'Acemi Balık' isimli şarkısının "Beni kalbimden vuranlar var ya" kısmını söylediği görülüyor. Konserde hayranlarının bir bölümünün ise "Allah belasını versin" şeklinde bağırdığı duyuluyor.

Çift telefon kullanıyor

İddialara göre İrem Derici, Cem Belevi'nin otomobilinin torpidosunda farklı bir cep telefonu bulduğunu ve Belevi'nin bu telefon aracılığıyla kızlarla görüştüğü söylenmişti.

Yorumlar (0)