İrem Derici: Britney sakızını satıyor, ben de göğüslerimi satacağım!

İrem Derici, Britney Spears'ın çiğnenmiş sakızını sattığını belirterek, kendisinin de işsiz kalması durumunda göğüslerini satacağını ifade etti. 

MAGAZİN 24.11.2020, 10:20 24.11.2020, 17:22
İrem Derici: Britney sakızını satıyor, ben de göğüslerimi satacağım!

İrem Derici, yeni tip koronavirüsü (Covid-19) atlatmayı başardı. Ünlü şarkıcı, Youtube üzerinden yayınlanan bir programa konuk oldu. 

Göğüslerine silikon yaptırdığını ve 4 bin Euro verdiğini belirten İrem Derici, işsiz kalması durumunda göğüslerini satacağını ifade etti.

Ünlü şarkıcı, Britney Spears'ın çiğnenmiş sakızını sattığını hatırlattı. 

"Güvenlikli bir siteye yerleştim"

33 yaşındaki şarkıcı, daha önce yaptığı bir açıklamada, mahalle hayatını sevdiğini ancak Harbiye'de evinin kapısına gelen bir sapık tarafından taciz edildiğini belirterek, güvenlikli bir siteye yerleştiğini söylemişti. 

Söz konusu olayın ardından korkmadığını kaydeden İrem Derici, insanların kendisinden korkması gerektiğini ifade etmişti. Ünlü şarkıcı, olayın "suyunun çıktığını", bu nedenle mahkemeye gitmek zorunda kaldığını belirtmişti.

"Erkeğin gücüne gereksinim duymuyorum"

Ünlü şarkıcı, Demet Akalın'ın "Lastik patlayınca hemen eşime haber verdim. Erkek gücü lazım oluyor." şeklindeki açıklaması üzerine, hiçbir erkeğin gücüne gereksinim duymadığını söylemişti. 

33 yaşındaki şarkıcı, yolda arabasının arıza yapması durumunda gerekli yerlerden yardım çağırabileceğini ifade etmişti.

"Yapılacak bir şey bırakmıyorum"

İlişki yaşadığı erkeklere yapılacak bir şey bırakmadığını, bu nedenle söz konusu erkeklerin hep isyan ettiklerini anlatan İrem Derici, cabbar bir kadın olduğuna dikkat çekmişti.

"Her şeyi yalnız başıma yapabilirim"

Ünlü şarkıcı, hayatta her şeyi yalnız başına yapabileceğini belirterek, kadınların yalnızca fiziksel anlamda erkeklerden farklı olduğunu söylemişti.

Şu anda herhangi bir skandal ile gündeme gelemeyeceğini aktaran İrem Derici, artık evlilik düşünmediğini ifade etmişti. 

Yorumlar (0)