İrem Derici: Beni bilen biliyor

Bahçeşehir Üniversitesi Radyosu ve Müzik Onair'in birlikte düzenlediği Müziğin Yıldızları Ödül Töreni, geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Törene katılan isimler arasında, geçtiğimiz hafta yaptığı "melekler" gafıyla çok konuşulan İrem Derici de vardı.

MAGAZİN 05.02.2020, 10:26
İrem Derici: Beni bilen biliyor

Ödül törenine katılan İrem Derici, geçen hafta yaptığı gaf hakkında konuştu. Derici, "Ekstra bir şey söylemeye gerek yok, kapansın zaten mevzu. Beni bilen biliyor. Mevzunun oraya gitmesi üzücüydü ama yok öyle bir durum. Sağ olsunlar, çok büyük destek çıkıldı. Bülent Ersoy'un desteği, bir sürü sanatçı dostum tek tek arayıp sordular, kapandı gitti. İnsanlara niyetimi anlatabildim. O yüzden biraz daha dikkat ediyoruz konuşmalarımıza. İnşallah 33'üncü yaşım biraz daha sakinlik getirir bana" ifadelerini kullandı.

Ne yaşanmıştı?
Kartepe'de konser veren İrem Derici "Kalbimin Tek Sahibine" isimli şarkısının meleklerle ilgili bölümünü söylerken argo kelimeler kullanmış, Derici'nin görüntüleri sosyal medyada uzun süre eleştirilmişti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Derici,  "Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. KarFest'te sahnedeki olay; bahsi geçen Melek, o melekler değil. Melek benim vokalistim. O gün bizi çok zor durumda bıraktı. Uçağı kaçırdığı için konserde bulunamadı. Allah'tan imdadımızı yetişen birileri oldu. 8 yıldır piyasadayım, ilk çıktığım günden beri değişmedim. Argo konuşan, arada ağzından küfür kaçıran bir kadınım. Değişmesini umuyoruz ama değişmeyince de değişmiyor. Bir konuya hakim olmadan o konu hakkında yorum yapmamak lazım. Bizi eken arkadaşa, Melek'e de hala sinirliyim. Tabii ki bu durumdan dolayı üzülen, kırılan varsa özür dilerim. Özür dilemek erdemdir" demişti.

Diva Bülent Ersoy da "İrem Derici öyle saygısız biri değildir. Yüreğinde Allah korkusu vardır" diyerek genç şarkıcıya destek olduğunu belirtmişti.
 

Yorumlar (0)