İrem Derici: “Alnıma keriz dövmesi yaptırıyorum”

Nişantaşı’nda görüntülenen İrem Derici, 35 yaşında olduğunu ve 35 adet dövmesi olduğunu ifade ederken yeni bir dövme yaptırma hazırlığında olduğunu, alnına keriz ya da enayi yazdıracağını dile getirdi. 

MAGAZİN 29.05.2022, 17:48 30.05.2022, 13:06
İrem Derici: “Alnıma keriz dövmesi yaptırıyorum”

İrem Derici, bir barışıp bir ayrılarak aşk yaşadığı Cem Belevi’den geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. Belevi’nin Derici’yi aldattığı yönündeki iddialar sosyal medyayı karıştırmıştı. Belevi ve Derici birbirlerine sosyal medya ve magazin basını üzerinden göndermelerde bulunurken güzel şarkıcının konu hakkında söyledikleri gündeme oturmuştu.

“Sıktı artık sahtekarlığın”

İrem derici, aldatıldığı yönündeki iddiaların ardından sosyal medya hesabından şu cümleleri yayınlamıştı: “Sıktı artık bu sahtekarlığın. A’dan Z’ye ses kayıtlarını yayınlayayım. Ne dersin? Mis gibi olur. ‘Yaz sonuna kadar zaten İrem’i şutlarım.’ cümlen mi yoksa ‘Şu takvimi bir doldurayım, şimdi kötü çocuk olamam.’ cümlen mi? Yoksa influencerlara attığın alevlerden mi bahsedelim sen seç. Ya da direkt ihanet itirafından girelim mevzuya. Bana fark etmez.”



“Alnıma enayi yazdırıyorum”

Tüm bu açıklamalarının ardından gündemden düşmeyen İrem Derici, Nişantaşı’nda görüntülendi. Derici’nin bugünkü açıklamaları öncesindeki kadar sert olmasa da bol bol göndermeli mesaj içeriyordu: “Konserden konsere koşturuyorum. Geceleri uyumuyorum. Çok yorgunum. Yeni şarkım Rastgele’yi tüm dijital platformlarda yayınladık. Dönüşler oldukça olumluydu.”

Bir muhabirin yeni yaptırdığı bir dövme olup olmadığını sorması üzerine ise Derici, şu yanıtı verdi: “Şu anda 35 tane dövmem var. Yaşımı temsil ediyor. Yeni bir dövme yaptırmaya hazırlanıyorum. Alnıma enayi ya da keriz yazdıracağım.”

Yorumlar (0)