İntizar Arap Prensi'ni reddetti

Bir süredir sessizliğini koruyan İntizar, önceki akşam yaptığı sahne programıyla sessizliğini bozdu. Başarılı sanatçı sahne öncesi Arap Prensi'nden kendisine gönderilen hediyeyi kabul etmedi.

MAGAZİN 08.01.2020, 09:30
İntizar Arap Prensi'ni reddetti

Geçtiğimiz yıl annesi kaybeden İntizar, konserlerine bir süre ara vermişti. Cumartesi akşamı Etiler'de sahne alarak ara verdiği müziğe dönen ünlü şarkıcı, hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. İntizar, sahne öncesinde ismi gizli tutulan bir Arap prensinden gelen hediyeleri geri çevirdi.

Repertuvarda devlerin şarkıları yer aldı

Üç saat ara vermeden, konser performansı tadında unutulmaz bir müzik ziyafeti veren İntizar, son albümü "Konu Sen Olunca"nın en sevilen şarkıları ile konserin açılışını yaptı. Kendi şarkılarının yanı sıra Ahmet Kaya ve Neşet Ertaş gibi dev isimlerden de şarkılar söyledi. Konserde dinleyicilere farklı türlerden oluşan repertuvarından eserler sundu.

Dostları yalnız bırakmadı

İntizar'ı, yas döneminin sonunda çıktığı bu özel sahnesinde, yakın dostları olan Ahmet Selçuk İlkan ve Emre Kaya da yalnız bırakmadı. Konserin ilerleyen saatlerinde İntizar, sanatçı dostlarını sahnesine davet ederek, onlarla şarkılar seslendirdi.

Prensi reddetti

Uzun süredir sahne almayan İntizar'ı yurt içi ve yurt dışından pek çok hayranının yanı sıra Azerbaycan'ın ünlü sanatçıları da dinlemeye geldi. Geceye damga vuran olaylardan biri de, İntizar'ı dinlemeye gelen ve adı açıklanmayan Arap Prensi'nin sahne öncesi gönderdiği hediyelerin, sanatçı tarafından kabul edilmeyerek geri gönderilmesi oldu.

Sürprizleri olacak

Bir süredir müzik çalışmalarına ara veren İntizar, artık müzik çalışmalarına yoğunlaşacağını ve yakında sevenlerine sürprizleri olacağını ifade etti. Konser sonrasında, çekilen fotoğrafları Instagram hesabından yayınlayan İntizar, Emre Kaya ve Ahmet Selçuk İlkan başta olmak üzere kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Yorumlar (0)