Inna, Türkiye ve Türkçe aşkını Kayseri gezisinde haykırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Inna, Kayseri’ye geldi. Gündüz arkadaşlarıyla kayak yapan şarkıcı, akşam da Kayserilileri şarkılarıyla coşturdu. Inna’nın konserine özellikle genç üniversiteliler akın etti. 

MAGAZİN 04.01.2022, 07:58 04.01.2022, 12:07
Inna, Türkiye ve Türkçe aşkını Kayseri gezisinde haykırdı

Dünyanın en ünlü şarkıcılarından olan, attığı her adımla çokça konuşulan Inna, dün Kayseri’deydi. Türk hayranlarına sürpriz yapan şarkıcı hem kendi şarkılarını söyledi hem de Ajda Pekkan’ın şarkısını Türkçe olarak seslendirdi.  



Önce kayak sonra konser 

Gündüz saatlerinde Erciyes’te arkadaşlarıyla kayak keyfi yapan şarkıcı, akşam da Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde hayranlarıyla buluştu. “Nasılsın Kayseri?” diyerek sahneye adım atan Inna’ya karşı büyük bir alkış tufanı koptu. 





2 saat boyunca tempo düşmedi 

Genç şarkıcı, 2 saat boyunca hiç düşmeyen tempoyla hem şarkı söyledi hem de dans etti. Hayranlarına unutulmaz gece yaşayan şarkıcının sahnesi, üniversiteli gençlerle doluydu. Final haftası döneminde gençlere büyük sürpriz yaşayan Inna hem rekorlar kıran “Gimme Gimme”, “Sun Is Up”, “Desire” şarkılarını söyledi hem de Ajda Pekkan’ın “Yaz Yaz Yaz” şarkısını seslendirdi.  

Yorumlar (0)