İngiliz Kraliyeti’nde çapkınlık krizi 

İngiltere Kraliçe’sinin torununu Prenses Eugenie’nin eşi Jack Brooskbank’in iş seyahatı için gittiği İtalya’da çapkınlık turu yaptığı ortaya çıktı. Brooksbank’in kadın arkadaşı ile samimi pozu dikkat çekti. 

MAGAZİN 02.08.2021, 10:54 03.08.2021, 09:22
İngiliz Kraliyeti’nde çapkınlık krizi 

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in torunu İngiltere Prensesi Eugenie (31) henüz 5 ay önce doğum yapmış ve eşi Jack Brooksbank (36) ile birlikte kameralara mutlu aile pozları vermişlerdi. Prenses Eugenie’nin Windsor Sarayı’nda bebeğiyle ilgilendiği ve Jack Brooksbank’in de iş seyahati için İtalya’ya gittiği aktarılmıştı. 





İş bahanesi ile tekne turu  

İtalya’nın Capri Adası açıklarında bir teknede görüntülenen Brooksbank’in yalnız olmadığı dikkat çekti. Kraliyet Ailesi’nin damadının yanında 3 kadın ve bir erkek daha vardı. Teknedekilerden birinin şirket müdürü, diğerinin ise dergi yöneticisi olduğu öğrenildi. 





Bir içki markasının sahibi olan Brooksbank, Unicef tarafından düzenlenen davetin sponsoru olarak İtalya’da bulunuyordu. 





“Bol şans Jack!” 

Dünyaca ünlü bir İngiliz gazetesi ise bu haberi manşetten vererek, “Bunları Eygenie’ye açıklarken bol şans Jack!” başlığını attı. Haberin ve görüntülerin Kraliyet Ailesi’nde nasıl etki yaratacağı ise merak konusu. 







Yorumlar (0)