"İnce bağırsakla yaşıyorum"

Sertap Erener önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Ünlü şarkıcı, yıllarca mücalede ettiği hastalığını da ilk defa anlattı.

MAGAZİN 03.09.2019, 22:51
"İnce bağırsakla yaşıyorum"

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenlerinin karşına çıkan Sertap Erener, yıllarca savaştığı hastalığını anlattı.

Erener, "'Sakin Ol' albümünün fotoğraf çekimiydi. Şöyle bir zorluğu vardı, ben hastaneden çıkıp bu fotoğraf çekimine gittim. Çünkü kolittim. Yıllarca hiç geçmedi. Her seferinde daha da artarak hastanelere yattım. Çok bela bir hastalıktır. Ne öldürür ne güldürür derler. İyileşemedim. Sonra kalın bağırsağımın hepsini aldılar Amerika'da, çöpe attılar." dedi.

Sertap, şunları söyledi:

"İnce bağırsakla yaşıyorum şimdi. O yüzden sağlığa fazla takığımdır. Yediğime içtiğime çok dikkat ederim."

"Bazen gerçekten bir tokat gerekiyor"

"Çekime gittiğimden bir gün önce Sezen hastaneye gelip 'Sertab bak şarkıların hepsi bitti. Vallahi çıkacaksın geleceksin ve biz bu albümü bitireceğiz' dedi. Sadece 'Yalnızlık Senfonisi' kalmıştı. Albüm bitemiyor, ben hastanedeyim çünkü. Öyle bir motivasyon oldu ki. Bazen insanlara gerçekten bir tokat gerekiyor."

"Serumla çekime geldim"

"Ben o cümleyi 'ayağa kalkmak' olarak aldım. 'yıkılmak'olarak değil! Benim yapımda da var, biraz savaşçıyımdır. Çıkıp geldim o çekime. Elimde serumun katateri ile birlikte. Ayakta duramıyorum çünkü iki aydır yatıyordum. Hiç kıyafetim yok. İnsanlar heyecanlanırlar fotoğraf çekimlerinde, hazırlanırsın falan. Hepsi Sezen'in kıyafetleriydi giydiğim... Ayakta duramıyordum, arkadan biri tutuyordu."

Yorumlar (0)