"İnancımı sorgulamayın"

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Ecem Özkaya'dan boşanan Mustafa Üstündağ, boşanma sonrası Mekke'ye gitti.

MAGAZİN 10.01.2020, 11:31 10.01.2020, 11:33
"İnancımı sorgulamayın"

Şimdilerde "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde Boran karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ, 10 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra Mekke'yi ziyaret etti.

Birlikte rol aldıkları "Cümbür Cemaat Aile" dizisinin setinde tanışıp, 2010 yılında nikâh masasına oturan Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya, sevenlerini üzen bir karar alarak 10 yıllık evliliklerini tek celsede bitirme kararı almıştı.

Çift, ortak bir açıklama yayınlayarak, geçtiğimiz günlerde fikir ayrılıkları yaşadıkları gerekçesiyle 10 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırmıştı: "2010 yılında başlayan evliliğimizi oluşan fikir ayrılıklarımız nedeniyle geçtiğimiz ay karşılıklı anlaşarak sonlandırdık. Birbirimizi severek çıktığımız bu yolu ayırırken saygımızı ve dostluğumuzu koruyabilmenin değerinin bilincindeyiz. Bir oğlumuzun da olduğunu hatırlatarak birlikte aldığımız bu karara saygı gösterilmesini basın ve kamuoyundan rica ederiz"

Boşanma sonrası Mustafa Üstündağ, Mekke'ye gitti. Mekke ziyaretinde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Üstündağ, paylaşımın altına çarpıcı bir not düştü:

"Alemlerin tek efendisi olan; güzellerin güzeli tek olan Allah’a kulluk ediyorum. Yok başka efendim tek olan Allah vardır sadece. Sizi beni bilmem ama Rabbim benim olduğu gibi hepimizin yanında. Siz yüce gönüllülerden rica ederim benim inancımı sorgulamayın. Ben yek ve bir olan alemlerin efendisi yüce Allah'a boyun bükerim. Secdeye yatarım."


 

Yorumlar (0)