İmparator İbrahim Tatlıses, Bodrum’da tatil yapıyor!

Müzik dünyasında ’İmparator’ lakabıyla bilinen İbrahim Tatlıses, Cumartesi akşamları yayınlanan İbo Show programının çekimlerine ara verir vermez soluğu Bodrum’da aldı. Tatlıses’e tatilde Gülçin Karakaya da eşlik etti. 

MAGAZİN 05.05.2021, 17:55 06.05.2021, 13:43
İmparator İbrahim Tatlıses, Bodrum’da tatil yapıyor!

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran ve günümüzde de ilgini üzerine çekmeyi başaran başarılı sanatçı İbrahim Tatlıses, tatile çıktı. Müzik dünyasında ‘İmparator’ lakabını taşıyan ve lakabının hakkını veren Tatlıses, Cumartesi akşamları yayınlanan ve reytinglerde birinciliği elden bırakmayan İbo Show programının çekimlerine ara verdi. 



Programa ara verince, soluğu Bodrum’da aldı

Programının çekimlerine ara verir vermez soluğu Bodrum’da alan İmparator’a, 25 yaşındaki Gülçin Karakaya da eşlik etti. Yakın dostlarıyla beraber keyifli vakit geçiren Tatlıses, Bodrum Bitez’de bulunan ve kendi soyadını taşıyan çiğ köfte işletmesinde iftar yemeğine katıldı. İftarını acılı çiğ köfte ile açan Tatlıses, iftarın ardından İbo Show programının daha önce çekilen bölümünü izlemeye başladı. Keyfili vakit geçiren Tatlıses, adeta moral depoladı. 



9 yıl sonra ekranlara dönmüştü

Uğradığı silahlı saldırı sonrası müzikten ve sahnelerden uzaklaşan İbrahim Tatlıses, bir dönem ünlü şov programı ‘İbo Show’ ile yıllar sonra dönmüştü. Her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlayan Tatlıses’e yayıncı kanal, ayrıca reyting başarısı nedeniyle de bir araba hediye etmişti. Dokuz yıllık aranın ardından dönen Tatlıses, her hafta izleyicisine nostaljik rüzgarlar yaşatıyor.


 

Yorumlar (0)