"İmajım zedelendi" diyen Johnny Depp davayı kaybetti!

Amerikalı aktör Johnny Depp, Amber Heard'ü darp ettiğine ilişkin haberi yayınlayan The Sun gazetesine açtığı iftira davasını kaybetti.

MAGAZİN 02.11.2020, 15:05 02.11.2020, 15:07
"İmajım zedelendi" diyen Johnny Depp davayı kaybetti!

The Sun gazetesi, Amerikalı aktör Johnny Depp'in Amber Heard'ü darp ettiğine ilişkin bir haber yayınlamıştı. 

Bunun üzerine 57 yaşındaki aktör, The She gazetesine iftira davası açmıştı. Johnny Depp, imajına zarar verildiği gerekçesiyle The Sun gazetesinden tazminat almak istemişti.

Londra'da bulunan Yüksek Mahkeme, ünlü aktörün tazminat alma talebini kabul etmedi. 

The Sun gazetesi tarafından konuya ilişkin açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada, The Sun gazetesinin direndiği ve 20 yıldan fazla zamandır aile içi şiddet mağdurları için çeşitli kampanyalara imza attığı belirtilerek, söz konusu mağdurlarının asla sessiz kalmamaları gerektiğine dikkat çekildi. 

Açıklamada, Yüksek Mahkeme tarafından alınan karar için teşekkür edilerek, Amber Heard'e de mahkemeye ifade verdiği için minnettar olunduğu ifade edildi. 

Ne olmuştu?

Amerikalı aktör Johnny Depp, Amber Heard ile 15 ay evli kaldıktan sonra 2016 senesinde boşanmıştı. Amber Heard, Johnny Depp tarafından kendisine şiddet uygulandığını iddia etmişti. 

Bunun üzerine The Sun gazetesi konuya ilişkin haberi gündeme taşımış, Johnny Depp ise söz konusu gazeteye iftira davası açmıştı.

Amber Heard, Johnny Depp'in kendisini ciddi derecede darp ettiğini ileri sürmüş, yaşanan olayları "vahim" olarak nitelendirmişti.

Johnny Depp'in kasıtlı olarak veya kontrolünü kaybederek kendisini öldüreceğinden korktuğunu belirten Amber Heard, özellikle evliliğin son zamanlarından kendisinin "ölüm" ile tehdit edildiğini iddia etmişti.

İddiaları kabul etmeyen Johnny Depp ise asıl şiddete maruz kalan tarafın kendisi olduğunu ileri sürmüştü. 

Yorumlar (0)