İlker Kaleli, İspanyol yapımı dizide rol alacak

İspanyol yapımı “Türk Tutkusu” dizisinde rol alacak olan İlker Kaleli, uzun süre sonra yeniden kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. İlker Kaleli'nin yeni partnerinin kim olacağı birçok kişi tarafından merak ediliyor. Partneri güzel oyuncu Maggie Civantos oldu.

MAGAZİN 19.10.2022, 10:01 19.10.2022, 17:09
İlker Kaleli, İspanyol yapımı dizide rol alacak

Uzunca bir süredir ekranlarda gözükmeyen ünlü oyuncu İlker Kaleli, gelecek ay çekimlerinin gerçekleşeceği İspanyol dizisinde başrol oyuncusu olarak yeniden kameralar karşısına geçecek.

Tutku ve aşk dolu bir dizi geliyor

Dizinin hikayesi ise, İspanyol bir profesör olan Olivia’nın Türk sevgilisi Yaman ile yaşadığı tutku ve aşkı ele alıyor. Çekimlerinin ay sonunda başlayacağı dizi ise İstanbul'da çekilecek. Dizide Kaleli'ye, Maggie Civantos partnerlik yapacak.

Dizi 6 bölümden oluşacak

İspanyol basını tarafından yapılan haberlere göre, Antenna 3 televizyon kanalının “La Pasion Turca” ismi ile çekeceği altı bölümden oluşan dizinin çalışmaları, ekimin son haftalarında İstanbul'da gerçekleşecek ve Madrid'de devam edecek. Maggi Civantos sanat tarihi araştırmacısı ve güzel sanatlar öğretmenini, İlker Kaleli ise dizide Yaman adında bir antikacıyı canlandıracak. Dizi Türkiye-İspanya arasında geçen aşk, tutku, aksiyon ve macera konularını içerisinde barındırıyor.

"Mevzu çıktı yine"

Dizinin çekimlerinin yapılması adına Madrid'e giden ünlü oyuncu Kaleli ise sosyal medya hesabı olan Instagram'dan yayınladığı paylaşımlarla dikkat çekti. Kentin sokaklarında gezen ve fotoğraflar çeken Kaleli, "Mevzu çıktı yine." notunu paylaşımına düştü.

Yorumlar (0)