İkinci ses kaydı ortaya çıktı: Mahkemede sana kim inanacak?

Amber Heard ve Johnny Depp'in çalkantılı boşanma sürecinin yankıları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan ses kayıtlarının bir yenisi daha ortaya çıktı.

MAGAZİN 06.02.2020, 11:53
İkinci ses kaydı ortaya çıktı: Mahkemede sana kim inanacak?

Johnny Depp ve Amber Heard 2015 yılında evlenmiş,2017 yılında çift, evliliklerini ortaya çıkan şiddet haberlerinin ardından olaylı bir şekilde bitirmişti.

Heard, evlilikleri süresince Depp'ten şiddet gördüğünü iddia ederek, 7 milyon dolarlık tazminat karşılığında boşanmayı kabul etmişti.

2017'deki boşanma davasının ardından sular durulmamış, Johnny Depp evlilik süresince asıl şiddet görenin kendisi olduğunu söyleyerek, suçlamaları reddedip, karşı dava açmıştı. Depp,  "Bayan Heard tarafından bana Mayıs 2016'dan bu yana yöneltilen suçlamaları kesinlikle reddediyorum ve hayatımın geri kalanında da reddedeceğim" diyerek, eski eşinin yüzündeki morlukların sahte olduğunu iddia etmişti.

ABD basınında yayınlanan bir ses kaydının Heard ile Depp'e ait olduğu iddia edilmişti. Ses kayıtlarında Heard'ün Depp'e "Suratına daha sert bir tokat atmadığım için üzgünüm ama sana yumruk atmadım, sadece tokat attım. Gayet iyisin, yumruk atmadım sadece vurdum. Bir daha fiziksel şiddet yapmayacağıma söz veremem. Bazen o kadar sinirleniyorum ki kendimi kaybediyorum" dediği duyulmuştu.

DailyMail bugün ikiliye ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı daha yayınladı. Yeni ses kayıtlarında Depp, Heard'ün kendisine şiddet uyguladığını söylerken, Heard bunu reddediyor. Dava açmakla ilgili konuşurlarken ise Heard, "Hadi dünyaya söyle Johnny, söyle! Onlara 'Ben Johnny Depp, bir erkek olarak aile içi şiddete maruz kalıyorum' de ve bak bakalım kaç kişi sana inanacak veya yanında yer alacak" diyor.

Mahkemenin zayıf bir kadın dururken, bir erkeği haklı görmeyeceğini söyleyen Heard, "Biliyorsun ben 52'yim. Artık değil ama neredeyse 52 kiloydum. Gelip mahkemede 'O başlattı' mı diyeceksin?" derken, konuşmanın sonlarına doğru Depp ise, "Canını yaktım. Canını yaktım. Ama seni hayattaki her şeyden çok seviyorum. Seninle mahkemeye gitmek istemiyorum. Senin ismini karalamak istemiyorum. Bunun barışçıl, aramızda yapılmasını istiyorum. Uzlaşmalıyız. Bu son lanet olası şans Amber. Bu belgeleri hazırladığımda, tersine çevirmeyiz" diyor.

Heard ise Depp'e, "Her şey defansif bir hareket oldu çünkü yalancı ve para avcısı olarak adlandırılıyorum. Paranın bir kuruşunun peşinde değilim" şeklinde cevap veriyor.

Ortaya çıkan son ses kayıtlarından sonra ise ikiliden henüz bir açıklama gelmezken; ortaya çıkan kayıtlar sonrası Johnny Depp'in hayranları Twitter'da #JusticeForJohnnyDepp (JohnnyDeppİçinAdalet) adında bir hashtag açarak oyuncuya destek olduklarına dair paylaşımlarda bulundu.

 Amber Heard'ün kadrosunda yer aldığı Aquaman 2 filminden çıkarılması için imza kampanyası başlatan Johnny Depp hayranları, şimdiye kadar 150 bin imza topladı.

Yorumlar (0)