İkinci bebeklerinin adı belli oldu!

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çiftinin ikinci bebeklerinin adı belli oldu. Aslıhan Doğan Turan, bebeklerinin adından ve hamilelik sürecinden bahsetti.

MAGAZİN 06.02.2020, 14:50
İkinci bebeklerinin adı belli oldu!

İlk bebekleri Hamza Arda'yı geçtiğimiz ekim ayında kucaklarına alan Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti, ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor.

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Aslıhan Doğan Turan, ikinci bebeğe koyacakları ismi ilk kez açıkladı. 4 aylık hamile olan ve erkek bebek bekleyen Turan, 4 aylık hamilelik süreci içinde sadece yarım kilo aldığını söyledi. İlk erkek çocuklarına Hamza Arda adını koyan çiftin, ikinci çocuklarının adı ise Asil Aslan olacak.

İlk hamileliğinde 8 kilo aldığını belirten Aslıhan Doğan Turan, günde 20 dakika boyunca kardiyo yaparak aldığı kiloları hızla vermiş, doğumdan 20 gün sonra bütün fazla kilolarından kurtulmuştu.

"Planlı bir bebekti"
Her fırsatta çocuklara duyduğu sevgiyi dile getiren Aslıhan Doğan Turan'ın verdiği bir röportajda,  "İkinci bebeğimize hamileyim. Planlı bir bebekti. Evlat, bambaşka. Arda ile aklımızı yitirmiş durumdayız. Birbirimize sürekli oğlumuzun fotoğraflarını gösteriyoruz. Arda, Hamza Arda'yı Lalipli diye seviyor. O kelime Arda'nın onu severken kullandığı bir sözcük, anlamı yok" ifadelerini kullanmıştı.


 

Yorumlar (0)