"İkimiz de şikayetlerimizden vazgeçtik"

Yeni single'ı "Aşktan Ölen Var Mı?" yı çıkaran Kıvılcım Ural, 2018 yılında nikah masasına oturduğu, Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler'le birbirlerine açtıkları davaları karşılıklı olarak geri çektiklerini söyledi.

MAGAZİN 20.02.2020, 11:00
"İkimiz de şikayetlerimizden vazgeçtik"

Yeni şarkısı hakkında konuşan Ural, "Şarkıyı Kaan Bey'e mi yaptınız?" sorusuna, "Dinleyicinin hayal dünyasını kurcalamak istemem. Şimdi öyle itiraf etmeyeyim." yanıtını verdi. 

Uzun süre, Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler ile girdiği polemiklerle gündeme gelen Ural, "Şimdiye kadar daha çok özel hayatınızla gündemde oldunuz. Artık müziğiniz mi ön planda olacak?" sorusunu, "Öyle oldu. Kendimi ifade etmek konusunda yanlış anlaşıldığım, çok üzüldüğüm zamanlar oldu. İnsanlar zaman zaman hayatlarında yaşamak istemediği şeyler yaşayabiliyorlar. Bu durum bazen önceliklerimizin de önüne geçebiliyor. Artık pansuman niteliğinde, her şeyin yoluna girdiği, yaptığım müziğin daha çok öne çıkacağı bir dönem olacak. Sular duruldu, olması gereken de buydu zaten." şeklinde cevapladı.

Eşi Kaan Tangöze ile aynı sahneyi paylaşıp paylaşmayacağı sorulduğunda ise Kıvılcım Ural, "Bu konuda kendim bir şeyler yapmak istiyorum. Kaan’la beraber bir şeyler yapmak, bende onu kullanıyormuşum hissi yaratır. Bu da müziğimin önüne geçer. Böyle bir şeyi asla tercih etmem. Biz zaten evde harika düetler yapıyoruz. Ondan çok ama çok şey öğreniyorum. Sadece bunların bize özel kalmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)