İki pop yıldızına toplu tecavüzden hapis!

Güney Kore’de K-pop yıldızları Jung Joon-young ve Choi Jong-hoon, toplu tecavüz suçundan toplam 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

MAGAZİN 29.11.2019, 14:27
İki pop yıldızına toplu tecavüzden hapis!

Güney Kore'nin ünlü K-pop yıldızları Jung Joon-young ve Choi Jong-hoon, "alkollü olmaları sebebiyle bilinçleri yerinde olmayan kadınlara toplu tecavüz ettikleri" suçlamasıyla hakim karşısına çıktılar. Mahkeme heyeti, kadınların görüntülerini çekerek sosyal medyada paylaşan 30 yaşındaki Jung Joon-young'a 6 yıl, 29 yaşındaki Choi Jong-hoon'a ise 5 yıl hapis cezası verdi.

5 yıl çocuklarla çalışmaları yasaklandı

Diğer taraftan, 80 saat cinsel şiddet terapisi görmesine karar verilen Güney Koreli yıldızlara "5 yıl boyunca çocuklarla çalışması" yasaklandı.

K-pop yıldızları Jung Joon-young ve Choi Jong-hoon'a verilen kararı açıklayan Yargıç Kang Seong-soo, tecavüz sırasında kaydettiği görüntüleri sosyal medyadaki bazı gruplarda paylaşıldığını anımsatarak, "Daha sonra bu görüntüleri gören mağdurların neler hissettiğini anlamamız mümkün değil" ifadelerini kullandı.

K-pop yıldız yıldızı Jung Joon-young, "Yaptığım aptallıklar için çok pişmanım. Bundan sonra da hep bu pişmanlıkla yaşayacağım" diye konuşmuştu.

Ocak ve Mart 2016'da iki ayrı partide yaşandığı öğrenilen toplu tecavüz olayları, polisin "K-pop süper starı" Seungri'yle ilgili soruşturması sırasında ortaya çıkmıştı.

Yorumlar (0)