İdo ile Yasemin yine gündemde

İdo Tatlıses’in sevgilisi Yasemin Şefkatli, İdo isterse ayaklarını da yıkayabileceğini söyleyerek yine gündem oldu.

MAGAZİN 04.05.2019, 17:34
İdo ile Yasemin yine gündemde

Geçtiğimiz günlerde, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Murat Evler ile evlenen İpek Tanrıyar, kına gecesi sebebiyle günlerce konuşuldu. Osmanlı konseptli kına gecesinde, Murat Evler’in giydiği kaftanın eteğini öpen Tanrıyar’ın bu tavrı eleştiri konusu olmuştu. Tanrıyar söz konusu eleştirilere karşı yaptığı hareketin bir mizansen olduğunu belirterek, “Eşimin eteğini de öperim ayağını da yıkarım, bundan kime ne” sözleriyle tepki göstermişti.

İdo Tatlıses’in sevgilisi Yasemin Şefkatli’ye de İpek Tanrıyar’ın bu sözleri soruldu. Şefkatli, bu soruya kendisinin de İdo’nun ayaklarını yıkayabileceğini söyleyerek yanıt verdi. Bunun üzerine İdo, kendisinin sevgilisinin ayaklarını yıkayabileceğini söyledi.

Yasemin Şefkatli daha önce de bu tarz açıklamalarıyla gündem olmuştu. İlişkilerinde İdo’nun sözünün geçtiğini söyleyen Yasemin Şefkatli, uzun süre eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

İş kadınlığına soyunan Şefkatli, bir çanta markasının tanıtımını gerçekleştirdi. Şefkatli’yi böyle bir günde Derya Tuna da yalnız bırakmadı.

Yorumlar (0)