İclal Aydın'ın acı günü

Oyuncu İclal Aydın, kuzeni Tülin Alpgündüz'ün İzmir'de meydana gelen depreminde hayatını kaybeden ikizleri Sayra ve Çınar Alpgündüz'e sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı duygusal sözlerle veda etti.

MAGAZİN 04.11.2020, 20:59
İclal Aydın'ın acı günü

Aynı gün dünyaya gelen ikiz kardeşler Çınar ve Sayra Alpgündüz, depremin yıktığı Rıza Bey Apartmanı’nda yine aynı gün can verdi.

İkizlerin hayalleri yarım kaldı

İzmir'deki deprem onları hem hayattan kopardı hem de hayalleri gerçekleşmeden yarım kaldı. Çınar pilot olmayı istiyordu, Sayra ise hayat kurtarmak için doktor olmayı hayal ediyordu.

Oyuncu İclal Aydın ise kuzeni Tülin Alpgündüz’ün hayatlarını kaybeden ikizleri Sayra ve Çınar için kişisel Instagram hesabı üzerinden duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

İclal Aydın'dan duygusal paylaşım

"Nasıl anlatılır, nasıl yazılır bilmiyorum. Anneleri Tülin, çocukluğumuzda oyunlar oynadığımız, yaz tatillerimizde koyun koyuna uyuduğumuz kuzenim. Cumartesi günü, 'Çocukların sesini duymuşlar, yaşıyorlarmış.' bilgisi geldi kardeşimden. Mutluluktan deliye döndük. Sonra umutlu ve sevinçli bir bekleyiş süreci başladı. Bütün aile birbirimize soruyoruz. 'Yeni bir haber var mı?' diye."

Sonra… Sonrasını hepiniz biliyorsunuz. Depremin ilk anından bu yana kimlerle konuştuğum, neler olup bittiği bulanık bir rüya gibi. Çok umutluyduk. Ailem, arkadaşlarımız, komşularımız, hiç tanışmadığımız insanlar, bütün ülke; hepimiz umut doluyduk. Hep birlikte dua ettik, hep birlikte ağladık. Yavrularımız cennettedir, biliyorum. Hayatta tesellinin olmadığı bir anı yaşıyoruz. İzmir depreminde yavrularımızla birlikte hayatını kaybeden herkese rahmet, kalanlara da sabır ver Allahım."

Yorumlar (0)