İclal Aydın boşandı mı?

İclal Aydın ve Efe Kubilay çiftinden kötü haber geldi. 4 yıldır evli olan çiftin gizlice boşandığı öğrenildi.

MAGAZİN 12.07.2019, 17:52
İclal Aydın boşandı mı?

İclal Aydın, 'O Hayat Benim' dizisinde tanışıp dünyaevine girdiği görüntü yönetmeni Efe Kubilay ile 4 yıllık evliliklerini noktaladıklarını duyurdu.

"Ayrılığımızı tamamlamaya çalıştığımız içindi sessizliğimiz"

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulunan İclal Aydın, şunları kaydetti:

"İnsanın kendine bile izah etmekte ve kabullenmekte güçlük çektiği bazı meseleleri uzak-yakın çevresine anlatabilmesinin güçlüğünü bildiğinizi düşünüyorum. Bugün ilk olarak hangi gazetede, hangi sitede çıktı bilmiyorum ama “herkesten sakladığımız” için değil bu yeni duruma alışmaya, ayrılığımızı tamamlamaya çalıştığımız içindi sessizliğimiz. En azından benim için böyleydi.

Bugün bir haber olarak sitelerde yer aldığından ben açıklama yapmak istedim:

Evliliğimizi 17-Nisan-2019 tarihinde resmi olarak sonlandırdık.

Benim için daima mutlu anılarla dolu, yaşadığım sürece hatırasını özenle saklayacağım bir beş yıl var geride. Birlikte diktiğimiz ağaçlar, büyüttüğümüz kedilerimiz, köpeğimiz, bir genç kız oluşunu beraber izlediğimiz kızımız Lalimiz, dostlarımız, annem, annesi, babalarımız, kardeşlerimiz, akrabalarımız da tanık oldu bu güzel hatıralara.

Bu yaşımda çıkardığım bir sonuç var: sevgiyi, sevgiliyi, geleceği, fikri, hür iradeyi kanadından tutamazsın.

Bana ömrümün en huzurlu, kıymetli yıllarını yaşatan; içimde kendimle sonsuz bir barışa neden olan canım Efe’ye ve her durumda bizimle olan ailelerimize daima duacı ve müteşekkirim.

Yarın hepimize hayırla, huzurla, güzellikle gelsin dilerim..."

Yorumlar (0)