İbrahim Tatlıses’ten dalga konusu olan Pınar Deniz’e destek! "Hiç kimseyi takma"

Pınar Deniz'in Altın Kelebek Gecesi'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü' aldığı esnada yaptığı konuşma alay konusu oldu. Deniz'in günlerdir konuşulan açıklamalarının, Rihanna'nın yıllar önceki konuşmasından olduğu ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses'ten ise Pınar Deniz’e destek geldi.

MAGAZİN 08.12.2022, 15:02 09.12.2022, 15:47
İbrahim Tatlıses’ten dalga konusu olan Pınar Deniz’e destek! "Hiç kimseyi takma"

Yargı dizisinde rol aldığı Ceylin karakteriyle aniden yıldızı parlayan Pınar Deniz, Altın Kelebek Ödülleri Gecesi'ndeki ilginç açıklamalarıyla gündem oldu. Konuşmanın ise Rihanna'nın eski bir konuşmasının aynısı olduğu ortaya çıktı.

İbo’dan destek

“İzlediğim filmde para sebebiyle çocukları katlediyorlardı ve ben bundan çok etkilendim, sabaha kadar ağladım. Metroda ağlayarak şunları arkadaşıma söyledim: Benim bu dünyayı kurtarmam lazım. İnsanlara dokunmam ve onlara yardım etmem lazım. Ve tam anlamıyla bu duygu beni şu an oyuncu yaptı" sözlerini kullanan Pınar Deniz'e İbrahim Tatlıses'ten destek geldi.

İbrahim Tatlıses açıklamasında "(YARGI) dizisindeki Pınar DENİZ çok başarılısın kızım!! Hiç kimseyi takma ben anlıyorum seni, aldığın ÖDÜL sana helal olsun. Her hafta izliyorum, başarın daim olsun kızım" sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)