İbrahim Tatlıses'ten gelinine altın kemer

Yasemin Şefkatli, kayınpederi İmparator İbrahim Tatlıses'le çektirdiği fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşırken, ilk kez altın kemerli bir fotoğrafını yayınladı.

MAGAZİN 14.10.2021, 10:04 15.10.2021, 09:25
İbrahim Tatlıses'ten gelinine altın kemer

Muhteşem bir düğünle geçtiğimiz hafta İdo ile evlenen Yasemin Şefkatli, düğünden kareler paylaşmaya devam ediyor.

Gelinine altın kemer taktı

Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabı üzerinden son olarak kayınpederi İbrahim Tatlıses ile birlikte çektirmiş olduğu fotoğrafını paylaştı.

Düğünden videolar ve kareler yayınlayan Yasemin Şefkatli, ilk defa altın kemerli fotoğrafını paylaştı. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in, gelinine takmış olduğu altın kemerin kalınlığı ise dikkat çekti. 550 kişinin katılım gösterdiği bir düğünle evlenen çift, balayı yapmak yerine şu an ev yerleştirmeyi tercih etti.

Kayınvalide Derya Tuna’dan açıklama

“Kayınvalide Derya Tuna, Yasemin Şefkatli’nin dekolte gelinliğine onay vermedi” şeklinde çıkan haberlere açıklık getiren Kayınvalide Derya Tuna, şunları söyledi:

“Bunları nereden çıkarıyorlar, gerçekten hiç anlamıyorum. Bir defa o haberleri yapanlar benim kıyafetimi görmedi mi? Göğüs dekolteli bir kıyafet giymişken, bu konuda gelinimi mi uyaracağım. Kızım 4-5 gelinlik hazırlatmış ve hepsini giymeyi istedi. Düğün 10 saat mi ki bütün gelinlikler 2 saat üzerinde kalsın. Keyfi istediği zaman değiştirdi.”

Yorumlar (0)