İbrahim Tatlıses: Oğlum mülk için beni tehdit ediyor!

İbrahim Tatlıses, kendisine tehditler savurduğu gerekçesiyle oğlu Ahmet Salim Tatlıses'i şikâyet etti. Ünlü sanatçı, 20 dairenin satışından nedeniyle oğlu ile anlaşmazlığa düştüklerini ve tehdit edildiğini ileri sürdü. 

MAGAZİN 20.06.2020, 11:21
İbrahim Tatlıses: Oğlum mülk için beni tehdit ediyor!

İbrahim Tatlıses, Muğla'nın Bodrum ilçesinin Bitez Mahallesi'nde Tatlıses Konakları'nda 21 tane daireye sahip olduğunu, bunlardan 20 tanesinin satışını yapmak istediğini ifade etti.

Ünlü sanatçı, öz oğlu Ahmet Salim Tatlıses'in ise dairelerin satışını kendisinin gerçekleştireceğini söylediğini anlattı.

İbrahim Tatlıses, kendisinin Tatlıses Konakları'na gelmemesi için arkasından tehditkâr ifadeler kullandığını, bu konuşmaları da genel müdürünün kendisine aktardığını söyledi.

İbrahim Tatlıses, kendi dairelerimin yer aldığı bu konutlarda Ahmet Salim Tatlıses'in yaşadığını ve mülkiyetindeki daireleri kendisinin satması için tehditler savurduğunu ileri sürdü. 

"Müşterilerim de tehdit ediliyor"

Ünlü sanatçı, kendisinin bulduğu müşterilerin, oğlunun bulduğu müşteriler tarafından aranarak tehdit edildiklerini de ifade etti.

İbrahim Tatlıses, mülklerine ilişkin kararlarını önlemek için çaba gösteren ve hem kendisini hem de bulduğu müşterileri tehdit eden Ahmet Salim Tatlıses’ten şikâyetçi olduğunu belirtti.

Ünlü sanatçı, oğlunun ateşli silahı olup olmadığını bilmediğini ancak olduğunu düşündüğünü de ekledi. 

Oğlundan yalanlama geldi 

Ahmet Salim Tatlıses ise babasının taşınmazları satmak istediğini, bunları kimlere ve ne kadara satacağı hususunda birkaç defa sohbet ettiklerini, fakat son kararı kendisinin vereceğini söyledi.

Ayrıca, babası üzerinde kesinlikle bir baskı oluşturmadığını ve tehdit etmediğini de belirtti.

Yorumlar (0)