İbrahim Tatlıses İsrail’de sahne aldı

Sevilen sanatçı İbrahim Tatlıses, uzun zaman sonra yeniden sahne almaya ve sevenleriyle bir araya gelmeye başladı. Tatlıses’in bu seferki konser durağı ise İsrail’di.

MAGAZİN 29.06.2022, 09:55 29.06.2022, 13:39
İbrahim Tatlıses İsrail’de sahne aldı

İbrahim Tatlıses, Kudüs’te sahneye çıktı. Konseri dinlemek için gelen binlerce kişinin yer aldığı etkinlikte Tatlıses, sevilen şarkılarını seslendirdi.

İbrahim Tatlıses, İsrail’de unutulmaz şarkılarını seslendirdi

İbrahim Tatlıses; "Mavi Mavi", "Bir Kulunu Çok Sevdim", "Dom Dom Kurşunu", "Esmersen Güzelsin", "Evlerinin Önü Boyalı Direk" ve hafızalara kazınan diğer şarkılarıyla Kudüs’te hayranlarını coşturdu.

"Ben sizlerin duasıyla ayaktayım"

Sahneden hayranlarına seslenen İbrahim Tatlıses, sağlık durumu ile ilgili "Sol elim tutmuyor fakat dilim konuşuyor. Ben sizlerin duasıyla ayaktayım" diye konuştu.

Hayranları ise sık sık "İbo, İbo" diye tezahürat yaparak şarkıcıya destek verdiklerini gösterdiler.

"Bu kadar büyük bir coşku beklemiyorduk"

Konserin organizatör firması olan RJ Yapım’ın yöneticisi Ramazan Caboğlu, İsraillilerden beklentilerinin çok daha üzerinde bir ilgi ile karşılaştıklarını söyledi.

Caboğlu, "Biz burada bir coşku bekliyorduk fakat beklentimizin çok daha üstündeydi. Uzun yıllardır İbrahim Tatlıses konser veremediği için bir beklenti vardı. Fakat gerçekten bu şekilde bir coşkuyu beklemiyorduk. Burada müthiş şekilde hasret giderildi. Tatlıses’e geçmişten gelen ve köklü hayranlığı olan vatandaşlar vardı. İbrahim Tatlıses şarkıları ile büyüyen bir nesli burada gördük" diye açıkladı.

Yorumlar (0)