İbrahim Tatlıses'in 42 yaş küçük sevgilisinin ailesinden ret!

İbrahim Tatlıses'in 26 yaşındaki sevgilisi Gülçin Karakaya'nın ailesi, bu ilişkiye karşı çıktı. 

MAGAZİN 30.06.2020, 12:46 30.06.2020, 13:10
İbrahim Tatlıses'in 42 yaş küçük sevgilisinin ailesinden ret!

İbrahim Tatlıses, önce oğlu Ahmet Salim Tatlıses ile yaşadığı sorunlarla, şimdi de kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile gündemde.

68 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in kız arkadaşının, ünlü türkücünün manikürcüsü olduğu ortaya çıktı. 

Öte yandan, 26 yaşındaki Gülçin Karakaya'nın ailesinin bu ilişkiye onay vermediği de ifade edildi. 

İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisini, önceden eski eşi Ayşegül Yıldız'la tanıştırdığı öğrenildi. 

"Kendimi güvende hissediyorum"

Ünlü türkücü, 2019 yılının Ağustos ayında Instagram hesabı üzerinden, kız arkadaşı Gülçin Karakaya ile eski eşi Ayşegül Yıldız'la aynı masadan bir kare paylaşmıştı. 

İbrahim Tatlıses, paylaşımına eklediği notta, güvende hissettiğini, Ayşegül Yıldız'ın kızı Elif Ada'nın annesi olduğunu, Gülçin Karakaya'nın da yardımcısı olduğunu ve sırtının asla yere gelmeyeceğini kaydetmişti. 

Oğluyla problem yaşamıştı

Bitez'de 21 adet daireye sahip olan ünlü türkücünün, 20 daireyi satmak istediği ortaya çıkmış, oğlu Ahmet Salim Tatlıses'in de söz konusu daireleri kendisinin satmak istediği öğrenilmişti. Bunun üzerine İbrahim Tatlıses, oğlunun kendisi için tehditkâr ifadeler kullandığını açıklamıştı. 

Ünlü türkücü, evleri için bulduğu müşterilerin oğlunun bulduğu müşteriler tarafından tehdit edildiğini öne sürmüştü. Bunun üzerine Ahmet Salim Tatlıses iddiaları yalanlamış, babası üzerinde herhangi bir şekilde baskı kurmadığını ifade etmişti.

Yorumlar (0)