İbrahim Tatlıses ile ilgili olay iddia!

Büyük oğlu Ahmed Tatlıses ile bir süredir arası bozuk olan ve bu sebeple davalık olan İbrahim Tatlıses'in, milyonlarca liralık icra ve vergi borçlarının olduğu iddia edildi. Öte yandan tüm taşınır ve taşınmaz mal varlıklarına haciz konulduğu iddiası ortaya atıldı.

MAGAZİN 27.07.2022, 09:16 27.07.2022, 17:30
İbrahim Tatlıses ile ilgili olay iddia!

Tatlıses ailesi, açılan vasi atanması davasından sonra yeni bir gelişme ile tekrar gündeme geldi. 

“Tatlıses, mal varlığı yönetimini sağlıklı yapmadı” 

Ahmed Tatlıses'in başvurusunu ele alan mahkeme, İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulması yönünde karar almıştı. İbrahim Tatlıses'in mal varlığı yönetimi ile ilgili dava dilekçesinde, bu yönetimin sağlıklı şekilde yapamadığı öne sürülmüştü.

“Mal varlıklarına haciz konuldu” iddiası

Son gelişmelerde ise İbrahim Tatlıses'in milyonlarca TL tutarında icra ve vergi borçlarının olduğu öne sürüldü. Yüklü miktarlarda icra ve vergi bulunduğu iddia edilen şarkıcının, bütün taşınır ve taşınmaz mal varlıklarına da hacizler konduğu öne sürüldü. Milyonlarca lira tutarındaki borçlarını ödemediği aktarılan Tatlıses'in, bütün taşınır ve taşınmaz mal varlıklarına haciz konulduğu ve e-haciz sisteminden de bu durumun görüldüğü iddiası ortaya atıldı.

Pek çok alanda yatırım yapan ve büyük bir bölümünde büyük zarar eden şarkıcının sağlıklı bir şirket yönetimi yapamadığı ve çevresinden çok etkilendiği konuşuluyor.

Yorumlar (0)