İbrahim Tatlıses'e şok üstüne şok! Haciz belgeleri ortaya çıktı!

İbrahim Tatlıses’e bir şok da eski eşi Adalet Durak’tan geldi. Oğlu Ahmed Tatlıses'in ardından bu sefer de eski eşi Adalet Durak, televizyonda kendisine alenen hakaret ettiği iddiası üzerine Şanlıurfa Adliyesine giderek ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'e hakaret davası açtı. Ünlü şarkıcının, katıldığı bir televizyon programında eski eşinin dini inancına yönelik hakaretler ettiği ve giyimi için "kara peçeli" ifadelerini kullandığı iddia edilmişti. Öte yandan ünlü şarkıcının mal varlıkları üzerinde haciz olduğuna ilişkin belgeler, ilk kez yayınlandı.

MAGAZİN 28.07.2022, 15:46 29.07.2022, 17:08
İbrahim Tatlıses'e şok üstüne şok! Haciz belgeleri ortaya çıktı!

Şanlıurfa Cumhuriyet Savcılığına iletilen dilekçede, ünlü şarkıcının alenen aşağılama ve hakaret gerekçesiyle avukat yoluyla dava açıldı. Ayrıca ünlü şarkıcının, giymiş olduğu kıyafet sebebiyle eski eşini, kara yılan ve inancı sebebiyle büyücülükle itham ettiği öne sürüldü.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in eski eşi dava açtı

TCK 125 madde üzerinden açılan davanın nasıl sonuçlanacağı, şimdiden merak konusu oldu.

TCK 125 maddeye bakıldığında; bir kimseye onur, şeref ve saygınlığı rencide edebilecek somut bir fiil ya da olgu isnat eden, sövmek üzere bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldırıda bulunan kişi, 3 aydan 2 yıla kadar hapis ya da adlî para cezası ile cezalandırılır.

Ne olmuştu?

İbrahim Tatlıses, kendisine büyü yapıldığını öne sürerek, yaşadığı bir kaç olumsuzluğun büyü sebepli olduğunu söylemişti. Evlilik yolunda genç sevgilisiyle ilerlediklerini ancak büyü yüzünden işlerin yolunda gitmediğini dile getiren Tatlıses, evine domuz yağı sürüldüğü iddiasını ortaya atmıştı. 

Konuyla ilgili açıklamasında Tatlıses, şu sözlere yer vermişti. “Bodrum’da bulunan evime domuz yağı sürmüşler… Ben burada çekirdek ailemi tam kurmuştum ve evleniyordum. Kız 48 kiloya indim, kahroluyorum. Ona araba ve ev aldım daha da alırdım fakat o kara peçeli ve çocuğu var ya evime domuz yağı sürmüşler.” sözlerini kullandı.

İbo'nun devlete 120 milyon borcu var 

Ailesiyle bir süredir büyük problemler yaşayan ve hakkında üst üste davalar açılan şarkıcı İbrahim Tatlıses'in, milyonlarca liralık icra ve vergi borçlarının olduğu ortaya çıkmasından sonra haciz belgeleri ortaya çıktı. Devlete 120 milyon TL borcu olduğu öne sürülen Tatlıses'in, kebap salonlarının ve şirketlerinin, doğalgaz ve elektrik borçlarının olduğu belirtildi.

Haciz belgeleri ilk defa yayınlanıyor 

Yüklü miktarlarda icra ve vergi borçları bulunan şarkıcının, bütün taşınır ve taşınmaz mal varlıkları hakkında hacizler olduğu aktarıldı. E-haciz sistemine bakıldığında milyonlarca TL tutarında borçları bulunan Tatlıses'in, bütün taşınır ve taşınmaz mal varlıklarında hacizler bulunduğu görüldü.

Pek çok alanda yatırımı bulunan ve büyük bir bölümünde ciddi zararlar eden şarkıcının sağlıklı bir şirket yönetimini yapamadığı ve çevresinden çok etkilendiği aktarılıyor.

İbrahim Tatlıses'in bütün mal varlıkları ile ilgili haciz belgeleri ilk defa yayınlanıyor. İşte Tatlıses'in bütün taşınır ve taşınmaz varlıklarına ait haciz belgeleri...

Yorumlar (0)