İbo Show’daki bakışlar hakkında, Ali Sunal ve Oryantal Didem’den açıklama geldi!

İbo Show’un 30 Ocak akşamı yayınlanan bölümünde, Bülent Serttaş ve Ali Sunal’ın bakışları, sosyal medyada oldukça konuşulmuştu. Konu hakkında Ali Sunal ve Oryantal Didem’den açıklamalar geldi.

MAGAZİN 01.02.2021, 12:10 02.02.2021, 09:07
İbo Show’daki bakışlar hakkında, Ali Sunal ve Oryantal Didem’den açıklama geldi!

İbrahim Tatlıses’in uzun zaman sonra ekrana dönüşünü müjdeleyen İbo Show’un 30 Ocak akşamı yayınlanan bölümünde Oryantal Didem, Ali Sunal, Bülent Serttaş, Doğa Rutkay ve Muazzez Ersoy konuk olmuştu. Programda Didem’in dans ettiği dakikalar damga vurmuş ve Ali Sunal ile Bülent Serttaş’ın dans sırasındaki hareketleri sosyal medyada konuşulmuştu.

Programda Ali Sunal yüzü kızarmış bir şekilde el çırparken, Bülent Serttaş ise başını başka yöne çevirmeye çalışmıştı. Kısa sürede gündem konusu olan olayda, Oryantal Didem’e destek gelmişti. Ali Sunal ve Bülent Serttaş’ın halleri ise hem geyik konusuna dönüşmüş, hem de tepki toplamıştı.

Ali Sunal: “Didem’in performansını hayranlıkla izledim!”

Konu ile ilgili ilk olarak Ali Sunal, sosyal medya hesabının hikaye bölümünde bir açıklama yaptı. Sunal açıklamasında, Didem’in harika performansını hayranlıkla izlediğini belirtti. Ayrıca fotoğraflarda, Didem’e bakmadığı tek anın yakalandığını ima etti.


Didem: “Büyük bir saygısızlık!”

Oryantal Didem’den de konu hakkında bir açıklama geldi. Didem, durumu çekimler sırasında fark etmediğini ve sosyal medyaya bakınca konuyu öğrendiğini belirtti. Daha önce Bülent Serttaş’ın birlikte sahne aldıkları bir mekanda kendisine saygısızlık yaptığını söyleyen Didem, kendisine bakmamasının bu konuyla bağlantılı olduğunu belirtti. Mesleğini başarıyla yaptığını ve bir sanat ortaya çıkardığını söyleyen Didem, durumu ‘saygısızlık’ olarak belirtti.

Bülent Serttaş ile konu hakkında bir açıklama yapmazken, sosyal medya hesabında sadece hakkında çıkan haberleri ve sosyal medya geyiklerini paylaşıyor.

Yorumlar (0)