Huysuz Virjin'in mirasçıları belli oldu!

Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu'nun vasiyeti belli oldu.

MAGAZİN 16.10.2020, 11:25
Huysuz Virjin'in mirasçıları belli oldu!

Herkes tarafından Huysuz Virjin olarak bilinen Seyfi Dursunoğlu, 17 Temmuz'da hayata gözlerini yummuştu.

KOAH hastası olan Seyfi Dursunoğlu, tedavi altında olduğu hastanede yaşamını yitirmişti. 

87 yaşında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu'nun vasiyeti belli oldu. 

İstanbul Anadolu 21'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nde ilk celse oturumu gerçekleştirildi. Burada Seyfi Dursunoğlu'nun ölümünün ardından mal varlığını bırakmak istediği şahıslar ve kurumlar açıklandı. 

Seyfi Dursunoğlu'nun mal varlığını bıraktığı kurumlardan birinin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı olduğu öğrenildi. Ünlü sanatçının, söz konusu vakfa bankada bulunan bütün birikimlerini ve Üsküdar'da bulunan evini bıraktığı ifade edildi.

Seyfi Dursunoğlu'nun, yardımcısı olan Ümit Yazıcı'ya Land Rover cipini bıraktığı kaydedildi. Ünlü sanatçının, evinde bulunan kişisel eşyalarını da yeğeni Güliz Buyrukbilen'e vasiyet ettiği bildirildi.

Ünlü sanatçının, Huysuz Virjin ile bağdaşan bütün sahne kostümlerini ve aksesuarlarını Türker İnanoğlu Vakfı'na bıraktığı ortaya çıktı. Söz konusu kostümler ve aksesuarlar burada sergilenecek.

Seyfi Dursunoğlu'nun cenaze işlemlerinin ve mezarının inşasının, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfınca gerçekleştirilmesi talep edilirken, vasiyetin hayata geçirilmesinin de söz konusu vakfın avukatları tarafından üstlenilmesi istendi. 

Vasiyetnamenin açıklanması sırasında ünlü sanatçının mirasçılarının salonda bulunmadıkları, bu nedenle 24 Aralık günü bir celsenin daha gerçekleştirileceği ifade edildi.

Mirasçıların itiraz etmemeleri halinde Seyfi Dursunoğlu'nun mal varlığının dağıtımının yapılacağı bildirildi. 

Yorumlar (0)