Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'ndan düğün pozları!

Yıllar önce boşanan Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu, kızları Zehra Çilingiroğlu'nun çocukluk arkadaşının düğününde buluştu. Ünlü ikili, kızlarıyla birlikte düğünde verdikleri pozları sosyal medyadan paylaştı. Fotoğraflar, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

MAGAZİN 18.09.2022, 15:54 09.02.2023, 18:14 Hakan Öksüz
Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'ndan düğün pozları!

Söyledikleri ve yaptıklarıyla magazinin gündeminden düşmek bilmeyen Hülya Avşar, zaman zaman sosyal medya hesabından cesur pozlar paylaşıyor. Tenis tutkusuyla bilinen Avşar kızının fotoğraflarına beğeni yapıyor. 58 yaşında olmasına rağmen fit kalmayı başaran Hülya Avşar, genç kızlara taş çıkartıyor. 

"Garip bir duyguymuş"

Magazinin ünlü siması, bu kez de paylaştığı aile fotoğrafı ile gündeme geldi. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile birlikte kızı Zehra Çilingiroğlu'nun çocukluk arkadaşı Melis'in düğününe katılan Hülya Avşar, sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte çektirdiği fotoğrafları paylaşan Hülya Avşar, kızının çocukluk arkadaşının evlenmesinin garip bir duygu olduğunu belirtti.

"Hangimize benziyor?"

1997 yılında hayatlarını birleştiren ve 2005 yılında boşanan Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu çifti, kızları Zehra için sık sık bir araya geliyor. Eski eşi Hülya Avşar ve kızı Zehra ile birlikte verdiği pozu sosyal medyadan paylaşan Kaya Çilingiroğlu, fotoğrafın altına, "Hangimize benziyor?" notunu düştü.

Yorumlar (0)