Hülya Avşar'dan 'siyaset' sorusuna cevap

Hülya Avşar, "Siyasete girer misiniz?" sorusuna, "Hiç aklımdan geçmedi. Ben de bir şeyler söylemek istiyorum fakat şimdi değil. Belki ilerleyen zamanlarda olabilir. Parti dışında bir yurttaş olarak yapabilecek bir şeylerim olursa siyasetçi olabilirim." yanıtını verdi.

MAGAZİN 14.11.2021, 19:57 16.11.2021, 09:23
Hülya Avşar'dan 'siyaset' sorusuna cevap

Ünlü sanatçı Avşar, Darülaceze'nin proje ve hizmetlerini tanıtmak için gerçekleştirdiği 12'inci Darülaceze Buluşmaları'nın onur konuklarından biri oldu. 

"Onlar bizim için çok kıymetli"

Etkinlikte bir konuşma yapan Avşar, ”Yaşlılarımızın bizim için çok değerli. Bizlerin anlayamadığı ama onlarla konuşunca öğrenebileceğimiz çok fazla şey var. Ezelden beri ailenin çok önemli olduğunu dile getiriyorum. Kızımla da aynı şeyleri konuşuyorum. Ünlü olabilirsiniz, paranız da olabilir fakat seni seven ve koşulsuz bir şekilde güvenebileceğin bir ailen yoksa, aslında hiçbir şeyin yoktur. Büyüklerimize destek veren herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

"Siyaset hepimizin evinde"

"Siyasete girer misiniz?" sorusuna yanıt veren Avşar, ”Şu ana dek hiç aklımdan geçmedi. Son dönemlerde iş insanları ve sanatçılar siyasete girmeye başladılar. Siyaset aslında hepimizin evine giriyor. Her gün gündemi takip ediyoruz, kimlerin hakkının yendiğine bakıyoruz, yaşam koşullarının ne durumda olduğuna bakıyoruz. Belki ilerleyen zamanlarda olabilir. Parti dışında bir yurttaş olarak yapabilecek bir şeylerim olursa siyasetçi olabilirim." sözlerini sarf etti. 

Gerçekleştirilen program, plaketlerin verilmesi ve aile fotoğrafının çektirilmesinin ardından son buldu.











Yorumlar (0)