Hülya Avşar'dan 'simit' tepkilerine cevap

Meydana gelen son ekonomik gelişmelerin akabinde gerçekleştirdiği "Gerekirse simit de yeriz ve bu zor günleri atlatmasını biliriz." ifadeleriyle çok konuşulan Hülya Avşar, konuyla ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

MAGAZİN 23.12.2021, 20:50 24.12.2021, 17:52
Hülya Avşar'dan 'simit' tepkilerine cevap

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklamada bulunan ünlü şarkıcı, "Kendim kazandım, halihazırda da kazanıyorum. Bunun hesabını hiç kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim." sözlerini sarf etti.

"Demek ki başımızda olsanız..."

İşte Avşar'ın cevabı:

“Eğer sakinleştiyseniz, şimdi sıra bende. O kadar konuştum, 'Hep beraber bu zor zamanları aşacağız.' kısmını değil de ‘simit’ kısmına takıldılar. Hiçbirinizi saymıyorum ve takmıyorum. Benim simit açıklamama gelince... Yerim veyahut yemem fakat bildiğim tek bir şey var... Kendim kazandım, hiç kolay olmadı. Halihazırda da kazanıyorum. Bunların hesabını hiç kimseye vermedim, size hiç vermem. Sizin gibi düşüncede olanlar başımızda olsalar, ne konuşma hürriyeti kalır ne de demokrasi. Dediğim şey, 'Gerekirse simit de yerin fakat bu zor zamanları birlikte atlatırız.'" 

Yorumlar (1)
Şenol Bahar 2 yıl önce
Senin neyi nasıl kazandığın beni ilgilendirmiyor,beni ilgilendiren kısmı da kimseye hesap vermiyorsan eğer, fikrini çoğul değil tekil olarak belirt.sn.Avşar..