Hülya Avşar'dan çalışanlarına "göz hakkı"

Başarılı sanatçı Hülya Avşar'ın, çalışanlarının haklarını fazlasıyla vermesi takdirle karşılandı. Edinilen bilgilere göre hafta sonu izninden sağlık masraflarına kadar çalışanlarına birçok imkan sunan Avşar kızı, bu özelliğiyle sektörün geri kalanından ayrılıyor. Sigortasız eleman çalıştırmayan Hülya Avşar, çalışanlarına "göz hakkı" da veriyor.

MAGAZİN 11.01.2023, 10:22 Hakan Öksüz
Hülya Avşar'dan çalışanlarına "göz hakkı"

Magazin dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Hülya Avşar, çalışanlarının haklarını gasp etmemek için içince eleyip sık dokuyor. Sabah gazetesinden Merve Yurtyapan'ın haberine göre Hülya Avşar, çalışanlarına "göz hakkı" ismi altında prim dağıtıyor.

Patron olarak ekibine kol kanat geriyor

Asistanı, şoförü ve muhasebecisi dahil yanında çalışan herkese yaptığı işlerin ardından prim dağıtan Hülya Avşar, patron olarak ekibine kol kanat geriyor. Sektörün büyük kısmında çalışanların hak kayıpları yaşadığı ve emeğinin karşılığını alamadığı biliniyor. Avşar kızının yanında çalışanlara sunduğu imkanlar ise takdir toplamasını sağlıyor.

Hafta sonu izni var, sigortasız eleman yok

Ekibinin en az 8 saat uyuyarak güne zinde başlaması gerektiğini düşünen başarılı sanatçı, hafta sonu izinlerini de es geçmiyor. Sigortasız eleman çalıştırmayan Hülya Avşar, personellerinin sağlığıyla da yakından ilgileniyor. Hülya Avşar'ın yanında çalışanlar, en iyi hastanelerde tedavi oluyor.

Çalışanlarıyla tek tek ilgileniyor

Ekibinin sorunlarıyla tek tek ilgilenen Hülya Avşar, "göz hakkı" ismi altında prim de dağıtıyor. Çalışanlarının maaşlarına her ay ek yapan 59 yaşındaki sanatçı, herkesin emeğinin karşılığını fazlasıyla aldığından emin olmak istiyor.

Yorumlar (0)