“Hercai” nin yıldızı Ebru Şahin, fanlarını engelleyip hesaplarını mı kapattı?

Başarılı oyuncu Ebru Şahin’in sosyal medya hesaplarını kapatması oldukça olay olmuştu. Daha önce de dünya gündemine oturan ‘Hercai’ dizisinin yıldızı olan Şahin’in fanlarını engellediği iddiası, bu hareketinin nedeni olarak, gösterildi.

MAGAZİN 15.02.2021, 16:55 16.02.2021, 11:38
“Hercai” nin yıldızı Ebru Şahin, fanlarını engelleyip hesaplarını mı kapattı?

Önce “İstanbullu Gelin” daha sonra da 3 sezondur devam eden “Hercai” dizisindeki performansıyla öne çıkan başarılı oyuncu Ebru Şahin’in, bir kaç gün once sosyal medya hesabını kapatması gündem olmuştu. Daha once bir derginin kapak çekimlerinde yer almasıyla beraber dünya gündeminde en çok konuşulan isimleri arasına giren Şahin, kendinden oldukça bahsettirmişti.

Akınözü ile kendini yakıştıran hesapları tek tek engelledi mi?

Özel hayatında basketbolcu Cedi Osman ile bir beraberlik yaşayan Ebru Şahin’e, sosayl medya üzerinden hayranları da yorum ve beğeni yağmuru tutuyordu. “Hercai” dizisindeki partneri Akın Akınözü ile çok yakıştırılan Şahin, hayranları tarafından partneri Akın Akınözü'yle yakıştırılmaya başlamıştı. Bunu üzerine Şahin’in bu tarz yorumda bulunan fanları tek tek engellemeye başladığı iddia edilmişti.

Şahin, tüm hesaplarını kapattı

Bu engellemelerin ardından Ebru Şahin, tüm sosyal medya hesaplarını kapatma kararı aldı. Bundan kaynaklı hayranlar tarafından tepki alan Şahin, yakın çevresine sosyal medya detoksu yapma kararı aldığı için sayfalarını kapattığını söylediği belirtildi. Birkaç gün sonra hesaplarını tekrar açacağını belirten Şahin, bundan kaynaklı sevgilisi Cedi Osman ile 14 Şubat’ta bir ‘Sevgililer Günü’ paylaşımı da yapamadı. Hesabında etiketleme özelliğini tamamen kapatan Cedi Osman da, herhangi bir paylaşım yapmadı.

Yorumlar (0)