"Her sabah ağlayarak uyanıyordum"

Kariyerinin ilk zamanlarında mental olarak zor günler geçirdiğini belirten ABD'li model Bella Hadid, "Her sabah ağlayarak uyanıyordum" dedi.

MAGAZİN 17.11.2019, 22:50
"Her sabah ağlayarak uyanıyordum"

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, Vogue's Fashion Festival kapsamında Paris'te Fransız gazetecilere konuştu. 

"Podyumda başka bir karaktere bürünmeyi seviyorum"

23 yaşındaki Hadid, "Podyumda başka bir karaktere bürünmeyi seviyorum. Sanırım bir noktada bazen kendim olmaktan hoşlanmıyorum. Bazen podyumda yürüdüğünde ya gergin olursun ya da bacaklarının nasıl hareket ettiğini unutursun" diye konuştu.

"Son birkaç yılda çok şey yaşadım"

Defileden defileye koşarken psiolojik olarak zor dönemlerden geçtiğini belirten Hadid, "Uzun süre bunlarla ilgili konuşmak istemiyordum. Son birkaç yılda çok şey yaşadım. Böyle mükemmel bir hayat yaşamama rağmen çoğu zaman depresif hissediyordum ve bu çok mantıksız geliyordu” ifadelerini kullandı.

"Günde 14 saat çalıştığım oluyordu"

"Duygusal olarak hiç stabil değildim." diyen güzel model, "Aylar boyunca günde 14 saat çalıştığım oluyordu. Bunlar olurken henüz 18 yaşındaydım ve her sabah ağlıyordum. Her yemek arasında ya da uyumadan önce yine ağlıyordum” şeklinde konuştu.

Yıllar içinde dengeyi kurabildiğini belirten Hadid, "Bunları anlatıyorum çünkü benzer şeyleri yaşayan birçok insan var. Anlattıklarımın onlara yardımı dokunması bana iyi hissettiriyor” değerlendirmesini yaptı.

"Onun moda şovuna çıktığımda ilk kez o kadar seksi hissettim"

Ünlü şarkıcı Rihanna’nın hayata geçirdiği Fenty markasıyla ilgili de açıklama yapan Hadid, "Rihanna inanılmaz. Onun moda şovuna çıktığımda kendimi gerçekten ilk kez o kadar seksi hissettim. Birçok defileye çıktım ama kendimi hiç o kadar güçlü hissetmemiştim” dedi.

Yorumlar (0)