Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü’den set pozu!

Son olarak “Topal Şükran’ın Maceraları” filmiyle festivallerde sinemaseverlerle buluşan ve Exxen’de yayınlanan “Şeref Bey" dizisini de yöneten başarılı yönetmen Onur Ünlü, ilişki yaşadığı başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü ile sette çektikleri fotoğrafları paylaştı.

MAGAZİN 23.01.2021, 16:03 25.01.2021, 12:44
Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü’den set pozu!

Son olarak “Topal Şükran’ın Maceraları” filmiyle festivallerde sinemaseverlerle buluşan ve Exxen’de yayınlanan “Şeref Bey" dizisini de yöneten başarılı yönetmen Onur Ünlü, ilişki yaşadığı başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü ile sette çektikleri fotoğrafları paylaştı!

“Sen Aydınlatırsın Geceyi”, “Güneşin Oğlu”, “İtirazım Var”, “Kırık Kalpler Bankası” ve “Topal Şükran’ın Maceraları“ gibi filmlerin yönetmeni Onur Ünlü, 3 yıldır beraberlik yaşadığı ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile bir fotoğraf paylaştı.

Ergüçlü’den Ünlü’ye ‘kulaklı bere’ hediyesi!

Şu sıralar “Alev Alev” dizisindeki performansıyla gündemde olan başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, sevgilisi Onur Ünlü’yü Exxen platformu için çekilen “Şeref Bey” dizisi setinde ziyaret etti. Ergüçlü, Ünlü’ye kulaklı bir bere hediye aldı ve bu hediye sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Önce sadece kendisinin olduğu kareyi yayınlanan Onur Ünlü, paylaştığı fotoğrafa "Atarsa dokuz" yorumunu yazdı. Daha sonra ise, sevgilisi Hazar Ergüçlü'yle öz çekimini paylaşan Ünlü, "Atmazsa da atmasın" mesajını yazmasıyla olay oldu. İkilinin takipçileri karelere “Hazar’ın kuzusu” ve “Aşk İnsanı ne hale getiriyor” gibi yorumlarda bulundular.

Ayrıca Onur Ünlü, kadrosunda Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı, Ertan Saban ve Devrim Yakut gibi isimlerin rol aldığı ve yönetmen koltuğuna oturduğu “Şeref Bey” dizisinin çekimlerinin ise, dokuz gün sonra biteceğini belirtti.

Yorumlar (0)