Hazal Kaya'dan seneler sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı

Yayımlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinin set fotoğrafçısı, daha evvel hiç paylaşılmayan bir kareyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Dizinin ünlü oyuncularından Hazal Kaya, "Çok yoruldum, zorlandım fakat hep çok sevdim." itirafında bulundu.

MAGAZİN 13.05.2021, 21:46 15.05.2021, 18:25
Hazal Kaya'dan seneler sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı

Aşk-ı Memnu, 2008 senesinde yayın hayatına başlamış, 2010'da ise ekranlara veda etmişti. Dizinin set fotoğrafçısı Şinasi Serçe, final bölümünden 11 yıl sonra sette çekilmiş olan bir fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Kısa bir süre içinde sosyal medyada gündem olan paylaşıma bir yorum da dizinin başrol oyuncularından Hazal Kaya'dan geldi.

"İyi ki bir araya gelmişiz"

Dizide Nihal karakterini oynayan Hazal Kaya da aynı fotoğrafı kişisel Instagram hesabı üzerinden paylaşarak, şu notu düştü:

"Dünden bu yana bu fotoğrafa bakıp bakıp duruyorum. Küçücüktüm. Pek çok şey zor geliyor, keyfini çıkarmam gereken çok şey kaçırdım. Neler öğrendim, çok yoruldum, çok zorlandım fakat hep çok sevdim. Yalnızca fotoğraftaki şahanelikleri değil, oraya ait olan her şeyi ve herkesi. Çok eğlendik. Baktıkça özlüyorum o dönemleri. İyi ki bir araya gelmişiz. Siz olmadan asla olmazmış Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Batuhan Karacakaya, İlker Kızmaz, Pelin Ermiş, Baran Akbulut, Nur Fettahoğlu..."





Yorumlar (0)