Hayat Bilgisi’nin ‘Pikaçu’suydu: Kerem Kupacı, Londra’ya yerleşti!

Akıllarda ‘Hayat Bilgisi’ dizisinin Pikaçu Kerem’i olarak kalan ve son olarak Kalk Gidelim dizisinde rol alan başarılı oyuncu Kerem Kupacı, Türkiye’yi terk etti. Londra’da yaşamaya başlayan Kupacı, internet üzerinden oyunculuk eğitimi veriyor.

MAGAZİN 05.04.2021, 10:20 05.04.2021, 11:00
Hayat Bilgisi’nin ‘Pikaçu’suydu: Kerem Kupacı, Londra’ya yerleşti!

Rol aldığı birçok projede canlandırdığı rollerle akıllarda kalan ama en çok bir dönemin unutulmaz dizisi ve başrolünde Perran Kutman’ın yer aldığı ‘Hayat Bilgisi’ dizisindeki Pikaçu Kerem olarak kalan başarılı oyuncu Kerem Kupacı’nın Türkiye’yi terk edip yurt dışına yerleştiği ortaya çıktı.



Son olarak çekimleri Muğla’da gerçekleşen ‘Kalk Gidelim’ dizisinde Halil Kalkar rolüne hayat veren Kupacı, İngiltere’nin başkenti Londra kentine yerleşti.

Çevrimiçi olarak oyunculuk ve tiyatro eğitimi veriyor

Birkaç aydır çevrimiçi olarak oyunculuk eğitimleri veren 50 yaşındaki başarılı oyuncu, ara ara işlerini halletme üzere Türkiye’ye de geliyor. Yaklaşık 20 tane öğrencisi olan Kupacı’nın hem Türkiye hem de İngiltere’den öğrencileri bulunuyor. Şu sıra dizi ve film teklifleri de alan Kupacı, projeleri de değerlendiriyor. Bir dönem Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Merve’si Aslıhan Gürbüz ile ilişki yaşayan ve olukça gündemde kalan Kupacı’nın ilişkisi, iki buçuk yıl sürdü.

Hayat Bilgisi diziyle çıkış yakaladı

7 Şubat 1971 tarihinde dünyaya gelen Kupacı, oyunculuğa İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nde okuyup ve sonra mezun olarak başladı. 199 yapımı ‘Kahpe Bizans’ filminde rol alan Kupacı, ‘Mahallenin Muhtarları’ dizisiyle televizyona da adım attı. ‘Kuzenlerim’ dizisindeki rolüyle tanınmaya başlayan Kupacı’nın ilk büyük çıkışı, Perran Kutman ile abla-kardeşi oynadıkları Hayat Bilgisi dizisi oldu. Daha sonra Kupacı sinemada Osmanlı Cumhuriyeti ve Rina gibi filmlerde rol aldı. Ağırlıklı olarak dizi oyunculuğuyla yoluna devam eden Kupacı; Elde Var Hayat, Bedel, Kırgın Çiçekler ve son olarak Kalk Gidelim dizileriyle izleyici karşısına çıktı.

Yorumlar (0)