Hayalleri gerçekleşti…Köpük banyosunda evlilik teklifi

Ben Affleck dünyaca Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’e en sevdiği yerde evlilik teklifi etti. Şarkıcının köpük banyosunu çok sevdiği ve hayallerinde ki teklifin gerçekleştiğini belirtti.

MAGAZİN 14.04.2022, 15:20 15.04.2022, 09:37
Hayalleri gerçekleşti…Köpük banyosunda evlilik teklifi

Bir zamanın fazlasıyla konuşulan çifti Jennifer Lopez (52) ve Ben Affleck (49), 2002 yılında nişanlandıktan sonrasında 2003'teki düğünlerini belirli bir süre için erteleme kararı vermişti, Daha sonrasında bir yıl kadar bir süre içerisinde ayrılık yaşanmıştı.

Köpükler içerisinde teklif

Şarkıcı Jennifer Lopez, bu güzel haberi açıklamasının sonrasında sevgilisinden nasıl ve ne şekilde evlenme teklifi aldığını da sevenleriyle paylaştı. Kendi internet sitesi üzerinden bilgilendirme gerçekleştiren şarkıcı, Affleck'in kendisine dünya üzerinde en çok sevdiği yerde yani köpükler içerisinde ki banyoda dinlendiği an teklif ettiğini söyledi.

‘İkinci şansa sahip iki kişi’

Çok gösterişli ve süslü bir evlenme teklifi olmadığını belirten, "Hayal edebileceğim en romantik şeydi. Sessiz, sakin bir cumartesi akşamı, evde iki kişi birbirleri için hep orada bulunacaklarıyla alakalı söz veriyorlar. Gerçek aşk için ikinci şansa sahip olan iki kişi... İki şanslı insan…" dedi.

Hazırlıksız yakalandı

Lopez Affleck'in önünde diz çöktüğünü söyleyerek sözlerine devam etti, "Tamamen hazırlıksızdım. Gözlerinin içine bakakaldım hem ağladım hem de gülümsedim. Söyleyecek bir şey bulamadım suskun kaldım. O da bana 'Bu evet demek mi?' diye sordu. Ben de 'Evet' dedim..." şeklinde bilgi verdi.

Yorumlar (0)