Havalimanında olay çıkarmıştı... İlk açıklama geldi

Dün öğlen saatlerinde Milano'ya gitmek için İstanbul Havalimanı'na gelen Aleyna Tilki, olay çıkardığı iddiasıyla ifade verdi.

MAGAZİN 10.01.2020, 09:16

Dün öğlen saatlerinde İtalya'nın Milano kentine gitmek için İstanbul Havalimanı'na gelen Aleyna Tilki'nin, sıradayken bir yolcuyla tartışma yaşadığı ve bir özel güvenlik görevlisine de hakaret ettiği iddia edilmiş, şikâyetler üzerine Tilki havalimanı polis merkezinde ifade vermişti.

İddiaya göre Aleyna Tilki, bilet ve bagaj işlemlerini tamamladıktan sonra pasaport kontrol noktasına gelerek, burada bir yolcuyla bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Bu sırada bir özel güvenlik görevlisine de hakaret ettiği ileri sürülen genç şarkıcı, tartıştığı tarafların şikâyeti üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından havalimanındaki polis merkezine götürüldü. İfade işlemleri sonrasında Tilki uçuşunu iptal ederek, güvenlik önlemleri altında polis merkezinden çıkış yaptı. Bu sırada görüntü almak isteyen basın mensuplarına polis müsaade etmedi. Diğer yandan genç şarkıcının ifade işlemleri sürerken Milano uçağını kaçırdığı, bir sonraki uçuşa bilet almış olmasına rağmen bileti iptal ettirerek havalimanından ayrıldığı aktarıldı.

Gündeme oturan olayla ilgili Aleyna Tilki'den ilk açıklama geldi.

Yaşanan olayın kameralara yansıyan bölümünün yanlış yorumlandığını söyleyen Tilki, kendini savunmak için tartışmaya girdiğini söyledi. Genç şarkıcının yaptığı açıklamanın tamamı ise şöyle:

Yorumlar (0)