Harrison Ford'dan itiraflar: "Daha çok evde kalsaydım..."

Hollywood yıldızı Harrison Ford, başarılı bir oyuncu olduğunu ancak çocuklarına iyi babalık yapamadığını söyledi. İşte Cannes'da ayakta alkışlanan 80 yaşındaki oyuncunun samimi açıklamaları...

MAGAZİN 02.06.2023, 17:28 03.06.2023, 15:07 Hakan Öksüz
Harrison Ford'dan itiraflar: "Daha çok evde kalsaydım..."

"Star Wars" ve "Indiana Jones" film serilerinin efsanevi yıldızı Harrison Ford, Cannes Film Festivali'nde 5 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Indiana Jones 5 (Indiana Jones and the Dial of Destiny) isimli filminin galasına katılan 80 yaşındaki oyuncu, hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

"İyi bir baba olabilmek için sabit bir yerde durmalısınız"

Daha başarısız bir oyunculuk kariyerine sahip olsaydı babalık görevini çok daha iyi şekilde yerine getirebileceğinden bahseden Ford, "Bütün başarısızlıkların ve kusurlarımla bu benim. Hepsini kabul ediyorum. Daha iyi bir baba olabilirdim. Bunu yapabilmek için sabit bir yerde durmalısınız. Ben sürekli farklı şehirlerdeydim ve kibir içindeydim. Bu benim büyük hatamdı." ifadelerini kullandı.

3 evlilik, 5 çocuk

Hollywood yıldızı Harrison Ford'un 5 çocuğu bulunuyor. 1964-1979 arasında Mary Marquardt ile evli kalan Ford, bu evlilikten Willard ve Benjamin'i dünyaya getirdi. 

Ünlü oyuncunun 1983'te evlenip 2004'te boşandığı eski eşi Melissa Mathison'dan Malcolm ve Georgia adlı iki çocuğu var. 2010'da Calista Flockhart ile evlenen Harrison Ford, Liam isimli son çocuğunu evlat edindi.

Yorumlar (0)