Harika Avcı'yla ilgili büyük iddia

Bir dönem Türkiye'nin en güzel ve zengin kadınları arasında yer alan oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı ile ilgili çok şaşırtan iddialar ortaya atıldı.

MAGAZİN 22.11.2019, 17:23
Harika Avcı'yla ilgili büyük iddia

"Felaket Tellalı" lakabıyla tanınan Onur Akay, Harika Avcı'yla ilgili çok şaşırtıcı şeyler söyledi. Akay, Harika Avcı'nın Kartal'da bir pansiyon odasına yerleştiğini ve zor günler geçirdiğini söyledi.

Onur Akay'ın Harika Avcı ile ilgili açıklaması şöyle:

"Harika Avcı İstanbul Kartal'da bir pansiyon odasında kalmaya başladı. Maddi sıkıntılar sebebiyle sahip olduğu her şeyi satan Avcı'nın pansiyon masrafını da Avustralya'da yaşayan bir hayranı ödedi. Assolistlik yaptığı dönemde paraya para demezdi ve evinde sıkıldığında ünlü otellerin kral dairelerine gider bir ay kalırdı. 

Harika Avcı büyük dolandırıcılık olaylarından sonra maddi olarak zor zamanlar geçirmeye başlamıştı. Elinde kalan bir miktar parasıyla ev alması için çevresinden ısrarlar gelmişti ancak Avcı ev almadı. Elinde kalan son paraları da harcadı.

Kiloları sebebiyle mide küçültme operasyonu geçirmiş ve çok zayıflayarak tanınmaz bir hâle gelmişti. Psikolojisi bozuldu ve hiç evden çıkmamaya başladı. Doğalgaz parasını bile ödeyemez duruma gelmişti.

Şimdi elinde olanları da kaybeden ve bir Cahide Sonku olayı yaşayan Harika Avcı’ya yardım eli uzatılması gerekiyor."

Yorumlar (0)