Hapis cezası alan Tuba Ünsal'dan karşı atak!

Güzel oyuncu Tuba Ünsal, sevgilisi Caner Karaloğlu'nun boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından aldırılan uzaklaşma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün hapis cezası almıştı. 

MAGAZİN 28.10.2019, 12:03 11.11.2019, 15:16
Hapis cezası alan Tuba Ünsal'dan karşı atak!

İspanyol model Elisabeth Mass Vall, boşanma aşamasında olduğu eşi Caner Karaloğlu ile aşk yaşayan Tuba Ünsal’a kendisini darp ettiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı çıkarmıştı.

Dacia Sandero test sürüşüne hemen tıkla - katıl

Tarabya ve Bebek’teki iki farklı mekanda Caner Karaloğlu ve sevgilisi Tuba Ünsal tarafından şiddete uğradığını iddia eden Elisabeth Mas Vall şikayetçi olmuştu.

Caner Karaloğlu ile Tuba Ünsal’ın "kasten yaralama, hakaret, tehdit ve aile yükümlülüğünü ihmal" gibi suçlardan ceza alması için İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran Vall, Tuba Ünsal hakkında uzaklaştırma kararı da çıkartmıştı.
"ASIL ŞİDDETE UĞRAYAN BENİM"
Uzaklaştırma kararı sonrası Tuba Ünsal da, “Asıl şiddete uğrayan benim!” diyerek, Elisabeth Mass Vall hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Yeniden mahkemeye başvuran Vall 'ın koruma kararı aldırmış olmasına rağmen Caner Karaloğlu ve Tuba Ünsal’ın kendisini rahatsız etmeye devam ettiğini ileri sürmesi sonucu, Tuba Ünsal ve Caner Karaloğlu'na 3'er gün zorlama hapis cezası verilmişti.

Hapis cezası kararından sonra atağa geçen Tuba Ünsal, uzaklaştırma kararına rağmen Vall’ın kendisini rahatsız ettiğini ileri sürdü. 


İddiaya göre, Ünsal 5 Ekim’de Beyoğlu’nda eğlendiği mekana gelen Vall’ın kararı ihlal ettiğini öne sürerek savcılığa başvurdu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dacia Sandero test sürüşüne hemen tıkla - katıl

Yorumlar (0)