Hande Yener tartışmaya nokta koydu

Yılbaşı gecesi Chamada Clup sahnesinde olan Hande Yener, konser öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı. Önceki haftalarda fitilini ateşlediği tartışma ile ilgili de konuştu.

MAGAZİN 02.01.2020, 09:36
Hande Yener tartışmaya nokta koydu

Geçtiğimiz haftalarda "Popçular üretmiyor. Rap, pop müziği öldürdü." diyerek, pop camiasında bir tartışmanın fitilini ateşleyen Yener'e, pek çok sanatçı yanıt vermişti. Ünlü popçu Hande Yener ise sözlerinin arkasında durdu.

Yener konuyla ilgili, "Üretmiyorlar. Ben üretiyorum, yapıyorum. Eğer onlar da üretiyorsa neden üstlerine alınıyorlar. Bu yeni nesil çok alıngan." diye konuştu.

Tartışmaya kimler katılmıştı?

Hande Yener'in tartışma yaratan sözleri pek çok sanatçıya muhabirlerce soruldu. Yener'e ilk yanıt Aleyna Tilki'den geldi. Genç şarkıcı, rap müziğin popu öldürmediğini savunarak popçuların yaratıcılık konusunda sıkıntı yaşadıklarını ve bu nedenle hit şarkı çıkaramadıklarını söyledi.

Ajda Pekkan, "Rap yükseldi diye pop bitmez." ifadelerini kullanırken, Edis Görgülü ise klasik pop yerine yeni bir arayışta olduklarını dile getirdi. 

Tartışmalara Gülşen, "Poptaki özensiz üretim insanları sıktı." diye yanıt verirken, Erol Evgin ve İrem Derici de tartışmalara katılan isimler oldu.

Hande Yener'e, yıllardır poptan para kazandığına ve böyle sözlerin yersiz olduğuna yönelik eleştiriler de yapıldı.

Yorumlar (0)