Hande Yener o duruma çok üzülüyor

Hande Yener, "En çok tutulduğum şey, yaşı benden daha büyük gözüken birinin bana abla demesi." dedi.

MAGAZİN 15.12.2019, 14:03
Hande Yener o duruma çok üzülüyor

Türkiye'de kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ'da gerçekleştirilen "Snow Weekend Festivali"nde sahneye çıkan Hande Yener, kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Yener, sahnede dinleyicileri ile sohbet ettiği esnada bir dinleyicisinin abla demesi üzerine, "En çok tutulduğum şey, yaşı benden büyük gözüken birinin bana abla demesi." dedi.

Türkiye'de yapılan en büyük gençlik festivallerinden biri olan Snow Weekend'in ikinci gününde pop müziğinin en sevilen sanatçılarından Hande Yener sahnedeydi. Kendisine sahnede dansçıların eşlik ettiği Yener, sahneye siyah kıyafeti ile çıkarak, izleyenlere sürpriz yaptı. Ünlü popçu, kendisine eşlik eden dansçılarla birlikte sergiledikleri sahne performansı ile eski ve yeni albümünden şarkılar seslendirerek dans etti. Yener, sahnede dinleyicileri ile sohbet ettiği sırada bir dinleyicisinin abla demesi üzerine, "En çok tutulduğum şey, yaşı benden büyük gözüken birinin bana abla demesi." diye konuştu.

"20 yıllık Hande Yener birikimi var"

Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelen ve onların sorularını yanıtlayan Yener, "Bu akşam eski parçalarımı da söyleyeceğim, yeni albümümdeki şarkılar ise içimde çalıyor şu anda. Yeni albümde 20 yıllık bir Hande Yener birikimi var. Albümdeki şarkıları tarif etmek çok zor. Sanıyorum ki dinleyicilerin duymak istediği tarzda şarkılar geliyor. Yeni albümde duymak istedikleri Hande Yener var. Çok tarz yaptığım için birçok farklı kitle var beni takip eden. Yeni albümün ise bütün kitlelere hitap edeceğini düşünüyorum." dedi.

"Herkese benzedim"

Yeni albümü için hazırladığı yeni imajı çok konuşulan ve bazı kesimlerce Yılmaz Morgül'e benzetilen Yener, "Takipçilerimin beni Yılmaz Morgül'e benzetmesi beni üzmedi, tam tersine eğlendim. Bir fotoğraf ile gündeme gelmek kolay bir şey değil. İnsanlar neler yapıyor da gündeme gelemiyor. O yüzden espriliydi. Herkese benzedim, biliyorsunuz benim kaderimde var. Beni mutlaka bir şeylere benzeterek, benimle oyun oynamayı seviyorlar." şeklinde konuştu.

"Pop müzik yolunu bulamıyor"

Son dönemde rap müziğin sahte tıklanmalarla pop müziğini geçtiğini ifade eden Hande Yener, "İnsanlar sahte tıklarla bazı müzik tarzlarının iyi olduğunu düşünmeye başladı. 100 milyon tıklanma alan şarkı için, bu şarkı çok güzel diyerek herkes o yönde şarkı yapmaya başladı. Bu sırada hep birlikte pop müziğini gömdüler. 20 yıldır bu işin içinde olan biri olarak bu can çekişmeyi gördüm. Pop müzik şu an yolunu bulamadığı için çaresiz durumda." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)