Hande Yener, "Kim" oldu!

Hande Yener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian'a çok benzetildi. 

MAGAZİN 24.10.2020, 10:20 24.10.2020, 10:21
Hande Yener, "Kim" oldu!

Hande Yener, "Carpe Diem" isimli yeni albümü için bir süredir ekibiyle beraber Antalya'daydı.

Yeni klip için hazırlık yapan Hande Yener'in tarzını değiştirdiği fark edildi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. 

47 yaşındaki şarkıcı, Ermeni asıllı Amerikalı magazin yıldızı olan Kim Kardashian'a çok benzetildi. Sosyal medya kullanıcıları, fotoğraftaki kişi için "Hande Yener mi?, Kim Kardashian mı?" tartışmasına başladılar. 

Söz konusu fotoğraf adeta yorum yağmuruna tutuldu. Gözlerine inanamadıklarını kaydeden sosyal medya kullanıcıları, "Hande nerede?" diye sordular. 

Hande Yener kimdir?

Hande Yener, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde dünyaya geldi. 

Ortaokul eğitimini tamamlamasının ardından konservatuvar okumasına müsaade edilmeyen Hande Yener, Erenköy Kız Lisesi'ne gitti ama ikinci sınıfta bırakmak zorunda kaldı. 

Hande Yener, idolü Sezen Aksu'ya ulaşabilmek için şan dersi aldı. Ünlü şarkıcıların sürekli gittiği bir mağazada tezgâhtar olarak çalışmaya başlayan Hande Yener, söz konusu mağazaya gelen ünlülere şarkı söylemeye başladı. 

Hülya Avşar, bir süre sonra Hande Yener'in çalıştığı mağazaya geldi. Hande Yener'in sesini dinleyen Hülya Avşar, Sezen Aksu'dan randevu alacağını ifade etti. 

Hande Yener, 1993 yılının Nisan ayında Sezen Aksu ile görüşmede bulunurken, "Oyun Bitti" ve "Yalnızlık Senfonisi" adlı şarkıları okudu. 

Sezen Aksu tarafından beğenilen Hande Yener, iki sene boyunca Minik Serçe'ye geri vokallik ve asistanlık yaptı. Hande Yener, 1994 senesinde Laf Lafı Açıyor isimli programda orkestra solisti olarak da çalıştı.

Hande Yener, 2000'li yılların başında Türk pop müziğindeki yerini almaya başladı. Ünlü şarkıcı sadece şarkılarıyla değil giyim tarzı ve imajıyla da kendisinden söz ettirmeyi başardı.

Yorumlar (0)