Hande Soral'in bebek sevinci: Hoş geldin oğlum!

Hande Soral ile İsmail Demirci çiftinin bebek sevinci objektiflere yansıdı. Bebeğe Ali ismini veren Hande Soral, paylaştığı fotoğrafa "Hoş geldin oğlum" notunu düştü.

MAGAZİN 01.06.2022, 13:55 02.06.2022, 11:20 Hakan Öksüz
Hande Soral'in bebek sevinci: Hoş geldin oğlum!

Ekranların sevilen yüzlerinden olan Hande Soral, kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile 2017 yılında dünyaevine girmişti. Ekim 2017'de gerçekleşen görkemli düğünde oyuncu Hande Soral ve çok sayıda ünlü davetli yer almıştı. 

Bebeğe Ali ismini verdiler!

Evliliklerinin dördüncü yılına yaklaşan ünlü çift, bebek sevinci yaşadı. Çift, Ali ismini verdikleri bebeklerini, dün akşam saatlerinde kucaklarına aldı. Bebek ve eşi İsmail Demirci'nin de yer aldığı fotoğrafı paylaşan Hande Soral'in oldukça mutlu olduğu görüldü.

"Hoş geldin oğlum" 

Bebeğin sağlıklı şekilde doğmasının mutluluğunu yaşayan Soral, paylaştığı fotoğrafa "Hoş geldin oğlum" notunu düştü. Bebeğin, 52 cm ve 3 kilo 705 gram ağırlığında olduğu kaydedildi.

Hande Soral'in son dizisi: Alef!

Küçük Kadınlar, Bir Zamanlar Çukurova ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol alan Hande Soral, son olarak Alef adlı diziyle seyircilerin karşısına çıkmıştı.

İsmail Demirci, "İyilik" dizisiyle ekranlara döndü!

İsmail Demirci ise Kuzey Yıldızı dizisinde canlandırdığı Kuzey Mollaoğlu karakteriyle geniş kitleler tarafından tanındı. Ünlü aktör, halen daha yayında olan "İyilik" adlı dizide Murat Yücesoy karakterine hayat veriyor.

Yorumlar (0)