Hande Erçel’den sevgilisi Kerem Bürsin hakkında ilk açıklama!

Başrollerini paylaştıkları ‘Sen Çal Kapımı’ dizisiyle bir anda Kerem Bürsin ve Hande Erçel, dizinin sezon finali yapmasının ardından yasaklardan önce Maldivler’e gitmişti. Sosyal medya üzerinde de paylaşımlar yapan ikinin sevgili oldukları iddia ediliyordu. Bu kez çiftten Hande Erçel bir açıklama yaparak Kerem Bürsin hakkında bir soruya cevap verdi.

MAGAZİN 05.05.2021, 15:04 06.05.2021, 10:33
Hande Erçel’den sevgilisi Kerem Bürsin hakkında ilk açıklama!

Geçtiğimiz yaz yayına başlayan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisindeki performanslarıyla adlarından söz ettiren Kerem Bürsin ve Hande Erçel, adeta son bir yıldır gündemde yer alıyorlar. Son olarak dizilerinin sezon finali yapmasının ardından tatile giden ikili, seçeneklerini yurtdışından yana kullanmışlardı. Maldivler’e giden ikili, paylaşımlarıyla adeta tüm hayranlarını sevindirmişlerdi.



Erçel’den ilk açıklama

Bir süredir ilişki yaşadıkları iddia edilen Bürsin ve Erçel’in tatile gitmek üzere geldikleri havaalanında el ele görüntülenmişlerdi. Daha önce de magazincilerin sorularına cevap veren Bürsin, her an her şeyin olabileceğini söylemesiyle de herkesi şaşkına çevirmişti. Daha önce katıldığı bir programda ise Hande Erçel, partneri Kerem Bursin’e çok güldüğünü ve onu çok sevdiğini, beraber çok eğlendiklerini belirtmişti.



Maldivler’de yaptıkları tatil hala herkesin gündemindeyken, bu kez çiftten Hande Erçel’den bir hamle geldi. Bir aydır beraber olduklar iddia edilen Bürsin ve Erçel çiftinden ilk kez bu ilişkiyi doğrular bir açıklama geldi. Aşk sorunlarından her zaman kaçan Erçel, geçtiğimiz gün görüntülendiğinde magazincilerin ‘Hayırlı olsun’ sorusuna cevap verdi. Teşekkür eden Erçel, ayrıca her şeyin çok güzel olduğunu belirtmesiyle böylece aşk itirafında bulunmuş oldu. İkilinin beraber rol aldığı ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin gelecek ay ikinci sezon çekimlerinin başlaması bekleniyor. 

Yorumlar (1)
TURKMENISTANLI CEPER GAYGYSYZOWA 2 yıl önce
ban bunlarin sevgili oljaklarini bilyordum cunki dizide bu kadar yakinllasjak dildir ve ban coooook sevindim ban ikisinin eeeeeeeeeeeeeeen buyuk hayraniyim ve onlari coooook seviyorum