Hande Erçel'den duygusal paylaşım

Hande Erçel, 2019'da kanser sebebiyle kaybettiği annesi Aylin Erçel'in 3'üncü ölüm yıl dönümünde duygusal bir paylaşımda bulundu.

MAGAZİN 10.01.2022, 18:27 11.01.2022, 14:39
Hande Erçel'den duygusal paylaşım

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve ablası Gamze Erçel'in kanser tedavisi altına alınan anneleri Aylin Erçel, Ocak 2019'da hayata gözlerini yummuştu.

28 yaşındaki başarılı oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımla annesini yad etti. Annesiyle çektirdiği bir kareyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ünlü oyuncu, “Boynumu bir kelebek öptü. Seni çok özledim anneciğim." notunu düştü. Erçel'e takipçilerinden yoğun destek geldi. 

"Çalışarak yaşama tutunuyorum"

Erçel, annesinin vefatının ardından gerçekleştirdiği açıklamada, "Elbette konuşmayı tercih etmiyorum. Fakat hiç konuşmamak da yok saymış olmak gibi geliyor. Günlerim, içimdeki bu derin acıyı yaşayarak, bununla birlikte yaşamayı öğrenmeye gayret ederek geçiyor. Çalışarak yaşama tutunabiliyorum. Ve tabii ki ablam ve babam en büyük desteğim. Tarifsiz bir duygu, Rabbim kimseye yaşatmasın. Onu çok özlüyorum." sözlerini sarf etmişti. 

Yorumlar (0)