Hande Erçel'den anlamlı doğum günü isteği

Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Hande Erçel, 24 Kasım tarihinde 27 yaşına basıyor.

MAGAZİN 21.11.2020, 18:34
Hande Erçel'den anlamlı doğum günü isteği

Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Hande Erçel, 24 Kasım tarihinde 27 yaşına basıyor.

Annesini geçtiğimiz yıl kaybetmişti

Annesini 2019 yılında kanser sebebiyle kaybeden Hande Erçel, doğum günü hediyesi yerine Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışta bulunulmasını istedi.

Hande Erçel konuyla ilgili şu çağrıyı yaptı:

"Her yıl doğum günüm olan 24 Kasım’da yaptığınız güzelliklerle beni çok mutlu ediyor, iyi ki dedirtiyorsunuz. Şimdi ise; yeni yaşıma girmeye günler kala benim için çok hassas bir hususla ilgili desteğinizi bekliyor, birlik olalım istiyorum.

24 Kasım’daki doğum günüm için ilk hediyemi kendi kendime verdim, kanser hastası çocuklara ve ailelerine bağışta bulundum. Bu hastalığın hastayı olduğu kadar, ailesini de acıttığını biliyorum, bunu çok ağır yaşadım… Onların yaşamlarını değiştirebileceğimize, iyileştirebileceğimize inancım tam. İşte bu yüzden @kansersizyasam derneği ile yola çıktım. @iyilikpaylas sosyal bağış platformu üzerinden açtığım kampanya ile toplayacağımız bağışlar, benim için en özel günümün, en güzel hediyesi olacak. Bağlantıyı biyografi kısmında paylaşıyorum; şimdi sıra sizde, az ya da çok ama yürekten bağışlarınızı bekliyorum. Var olduğum güne bir kutlama olacaksa, bundan daha büyük bir kutlama hayal edemiyorum. Herkese teşekkürler."







Yorumlar (0)